Igor Brakus: Pomozite Danasu da ostane ono što jeste

Povodom pokretanja crowdfunding kampanje i Kluba čitalaca Danasa

Ostavite komentar


  1. Antisrpsku propagandu, koju širi vaš „DANAS“, dovela je istu da gotovo i nemate čitalaca,bez obzira na to što vas sponzorišu razne špijunske agencije skrivene iza naziva „nevladinih“ organizacija, tajkuni kojima ne odgovara današnja vlast itd. Šta to možemo kod vas da saznamo, a u drugim pisanim medijima ne možemo? Pa ništa, osim što stalno, gotovo svakodnevno, izbacite kolumnu nekog ko je potpuni anonimus i koji bez ikakvih čvrstih argumenata sipa drvlje i kamenje na vlast i srpski narod. Da dragi moji, srpski narod, jer je taj srpski narod birao vlast, pa samim tim ga i vređate vašim neargumentovanim i subjektivnim pisanijem. Kakve su to informacije koje moramo „danas“ da pročitamo, jer će sutra biti kasno? Ja ipak predlažem da promenite naziv u „JUČE“, jer je vaše odavno prošlo, a da se vratite na staze stare slave, „MALO SUTRA“. KRAJ.

    1. Pa eto mozemo da procitamo tvoj komentar. Mozda i ja nesto prokomentarisem na sajtu Informera, mozda i objave. Simpaticno je to kako si napisao prvo vlast pa potom narod, simpaticno ali pogresno, sa botujuce strane gledano. Mada nije ni bitno jer ko ovo uopste cita.

    2. Prijatelju, ako ti zaista misliš sve ovo što si napisao, nek ti je Bog u pomoći, a ako pak ne misliš, nego pišeš po direktivi odozgo, opet neka ti je Bog u pomoći. I nije dobra jednolična ishrana, ne valja samo sendvič da se cepa tri puta na dan, sve i kada je besplatan

  2. Želim da pomognem onako penzionerski, da sam na “prvoj strani“ nemam trenutno komentar ali imam predlog. Često je čitaocu teško u ovoj našoj stvarnost da upornije čita, uglavnom bolje ili malo bolje opise naše “zbilje“ pa vam prelažem da uvedete rubriku čitaoca za najbolju “napisanu-opisanu“ anegdotu. Verujem a među vašim čitocima ima dosta čitaoca literatre a teško da ima ozbiljniji čitaoc-ćitateljka da nisu poželeli baš nikad da nešto napišu. Nek bude malo olakšanje posle čitanja novina, normalno neće to biti na nivou Draže ili Basare ali posle čitanja uobičjenih opisa i vesti malo olakšanja nebi bilo loše. Ako vas zanima mogu da nastavim…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.