Ilić Stošić (SSP Vranje): Naprednjaci spremaju grupe za provokaciju i nasilje u Vranju 1Foto: Privatna arhiva

Ova vlast je kao razjarena zver pa ne znam šta sve može da im padne napamet kada su u pitanju mirni protesti gradjana, ocenjuje za Danas predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mirjana Ilić Stošić.

– Ne raduje me informacija koja je došla do mene da se za sutra u Vranju organizuju grupe iz redova SNS koje bi trebalo da provociraju gradjane na protestu i izazovu nasilje – navodi Ilić – Stošić.

Na pitanje zašto je SSP još uvek usamljena u protestnim okupljanjima u Vranju naša sagovornica kaže:

– Nije moje da to komentarišem. To bi trebalo da pitate njih. Ja vam samo mogu reći da će SSP uvek biti uz gradjane Vranja u borbi za poništeno ljufsko dostojanstvo i pravo na normalan život dostojan čoveka.

Predsednica SSP podseća da su pored članova ove stranke prošle subote u policiji privodjeni i novinara,a da je prilikom nedavne posete funkcionera SSP Vranju Borka Stefanovića i Marinike Tepić takodje bilo „osmišljenih provokacija iz redova naprednjaka na koje gradjani nisu naseli“.

Protestno okupljanje u Vranju kako je objavljeno na društvenim mrežama zakazano je za sutra u 14 sati, ali lokacija nije objavljena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari