Ilija Dević šesti dan štrajkuje glađu i ne uzima lekove

Ostavite komentar


  1. Za stanje u pravosuđu krivi su Đilas, Šolak i Obradović.
    Neko mora da bude kriv umesto ove mafijaški organizovane garniture a „crna trojka“ je odičan dežurni krivac.

    1. Sve politicke strukuture su isto , ali ovo se vidi da je nalogodavac vladajuca struktura. Ilija Devic je utamnicen zarad odrzivosti na vlasti dobrih poslusnika koji su umesani u slucaj Atp Vojvodine i ne samo Atp Vojvodine nego i u afere po celoj pokrajni.Vojvodjani to najbolje znaju.

    2. Da je Malovićka umela da radi svoj posao ne bi bilo u pravosuđu nedostojnih sudija i tužioca, nego bi poreski inspektori izvršili svima unakrsnu proveru imovine i prihoda i niko ne bi mogao ponovo da proviri na unosna radna mesta.

  2. Bravo majstori iz SNS-a.Ubijate ljude koje dtte opljackali.Bravo Maja Gojkovic bravo Igore Mirovicu!!! Bog sve gleda i vidi !!!

  3. kadija ti presudi…“Ranije je podneo i krivičnu prijavu protiv Maje Gojković, kao i protiv tadašnjeg direktora Zavoda za izgradnju grada, a sada predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića, a šteta od 400 miliona dinara koju su tako počinili, dokazana je pravosnažnom izvršnom sudskom presudom.“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.