Imunolog Janković: Manji broj zaraženih ne treba da bude signal za opuštanje

Ostavite komentar


  1. Tako ces reci i kada ne bude novih slucajeva,,iako nema novih slucajeva zaraze,to nije znak za opustanje“,!?!Cujete li vi sami sebe?

  2. Janković iz dana u dan saopštava administrativne podatke. “Naučniku” njegovog kalibra to ne priliči. On bi mogao da objasni u javnosti kako je broj obolelih sa gripom opao skoro do nule! Tako nešto se nije desilo nikada i eto, da nam on objasni kako je to moguće, da li kao prirodna pojava ili kao rezultat manipulacije koja se u medijima objavljuje kao tvrda istina. Da kaže zašto svih ovih meseci nije obavljano testiranje na grip i druge respiratorne infekcije kako bi se sve samo reklo i naučnicima i javnosti. Ili on smatra da je njegova poslednja, šta god prevalio preko usta? I mogao bi to predavanje da završi jasnim definisanjem granice kada medicinar gubi kredibilitet ako govori neistine i poluistine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.