INTERVJU Direktorka Klinike „Dr Laza Lazarević“: Može da me smeni samo vlada, neću da komentarišem ministarku Grujičić

Ostavite komentar


  1. Hahaha…kakav intervju,gomila neistina…jedna od…domove za stare vodi njena sestra…tako da dalje ne treba komentarisati…

  2. Treba da te smene i to pod hitno.Bez razmisljana,bahatost,nisi ti Bog da krois sudbinu.

  3. Професионалне новине дају обема странама право да говоре и то ваља поштовати. Заправо, после овог текста се осећам обавештенији о теми, а не једнострано индоктриниран, која год то страна била. Па браво!

  4. Pozdrav za sve normalne, nemoralno-amoralne, nenormalne i amoralno- moralne Srećna nova godina i Kineska, a i Vijetnamska, da se manje o(t)puštate da Vas zdravlje služi i da ste prema pozivu na pomoć i službi drugima k’o i sebi. Živeli!

  5. Haha, veciti student? Pa to jedino moze biti onaj njen potrcko, koji je postao zamenik sa manje radnog iskustva u Bolnici,nego li postari sto obilaze Lazu.

  6. Prošla edukaciju Krstica, Bebe Popovića..
    Koja je razlika izmadju nje, Kisicke, Ane , Nevene ????

  7. Kada se toliko ljudi buni sklonite tu budalu bahato ponašanje je očigledno može li struka da dovede u red izvini ustanovu, sramota!

  8. Promenite naslov, jer ona nije ništa odgovorila na postavjeno pitanje a vi ste iz njega sami izvukli zakljucak. Veoma neprofesionalno.

  9. Ne da treba da bude smenjena već treba da izgubi licencu i da NIKADA ne udje u bilo koju zdravstvenu ustanovi !

  10. Podrska dr Karlicic i svima koji rade posteno .Korumpiranim lekarima i osoblju otkazi na stub srama da se zna.Dosta vise maltretiranja i laziranja.Ocigledno je ko radi protiv pacijenata i celog drustva.

  11. Још један доказ крииналог рада тираније снс над недужним народом докле овако време је за устанак лопови у затвор

  12. ….pa zahvaljujući mužu (Miljkanu – SPS kasta) se ponaša tako bahato i može joj se, a čak i min. Danica Grujičić je nema i ćuti …..pa treba da nas nema!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.