Turistička organizacija Opštine Irig na proteklom Sajmu turizma, koji je održan u Novom Sadu od 6. do 10. oktobra, nagrađena je zlatnom medaljom za kvalitet programa manifestacije „Pudarski dani“.

Direktor Turističke organizacije Opštine Irig Ljubomir Lelović kaže da ih je zlatna medalja sve obradovala, ali da „Pudarski dani“ nisu jedino što su prezentovali na Sajmu turizma.

– Ponudili smo i dva nova kataloga, jedan se odnosi na turističku ponudu iriške opštine u celini, a drugi na mogućnosti privatnog smeštaja u banji Vrdnik. Predstavili smo posetiocima i dve iriške vinarije, „Mačkov podrum“ i Vinariju „Kovačević’’, naravno sve uz degustaciju vina. Na našem štandu su eko-proizvodi pod zajedničkim nazivom „Iz nedara Fruške gore“, a tu su kompoti, džemovi, likeri, rakije, sve na bazi iriškog voća i prirodnog bilja. Tu je i katalog koji će turiste uspešno voditi do fruškogorskih manastira, kao i vodič kroz sve turističke manifestacije u iriškoj opštini. Uglavnom, u Irig smo se vratili sa medaljom, i nadom da smo, u turističkom smislu, uspešno predstavili opštinu – priča Lelović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari