Ispred Instituta „Torlak” danas opet red

Ostavite komentar


  1. Samo napred, u red. Tako disciplinuju gradjane. Isto je radila i prethodna vlast sa redovima za lične karte i pasoše. Razlika je što naprednjaci kriju broj zaraženih pa ne žele da privatne laboratorije rade testove, a prethodna vlast je bila nesposobna da bolje organizuje. Oni ionako nisu čekali u redu, već samo mi smrtnici.

  2. U Nišu nema redova ! I ne znamo da li i rade testove. Vi ćete i doći na red…
    kad-tad !

    1. Da li ste više normalni sa tim testiranjem i koronom,da li ste se i ovih proteklih godina testirali kad god vas zaboli grlo, ili kad god se nakasljete, kad god dobijete temperaturu, ili ste kad se razbolite uzimali čaj, neki paracetamol, ferveks i slično, i malo odležali, a sada kao maloumni trčite da se testirate zbog svake kijavice….. Eeeee a šta mislite da idete da se testirate na HIV, jer ako ste imali seksualne odnose, onda jbg,ko zna, možda je temperatura i od HIV infekcije.

  3. U 10 sati, reda napolju vec nije bilo danas.
    Ja sam dosla malo pre osam zavrsila sve oko 10i20. I kad sam videla da je brzo sve se procistilo pitala sam se zar sam morala da poranim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.