Istina o finansijskoj stabilnosti Srbije

Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


    1. Moj prijatelju, izvinite na pitanju: boli li Vas glava??…..U svakom slucaju, potrazite savet onih sto nemaju takve simptone….Sve najbolje!!!!

  1. Predsednik Srbije je napornim radom doprineo da Srbija napreduje.Srbija je finansijski stabilna i zbog toga smo ponosni.

  2. Srbija ulaze i infratrukturu a sledeci investicioni ciklus bice ulagano u vodovod, kanalizaciju, ekologiju, obrazovanje…

  3. Srbija je vrlo finansijski stabilna izvucena je iz krize, sve to zahvaljujuci trenutnoj vlasti.

  4. Ovo je sramota šta se radi i kako se ponašaju pojedinci na opozicionim novinama. Sramota jedna šta je ovo. Srbija danas ima predsednika koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.

  5. Po komentarima bi se dalo zaključiti da će sav suficit biti potronfan na povećenje apanaže botovima i zaslužnim stranačkim personama.

  6. Hahaha, vidi komentare. Pa meni se cinilo vec dok smo bili SFRJ, da su Srbi narod bez mozga vecinski. A na drugoj strani, takve genijalne pojedince, kao sto sam imao cast upoznavati kod vas, u SLO nisam sretao.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.