Ivana Mastilović Jasnić: Sramno je što Mika Aleksić ne pokazuje trunku kajanja, dugo će biti u zatvoru

Novinarka i izvršna urednica “Blica” govori za Danas o suđenju nastavniku glume optuženom za silovanja i polna uznemiravanja, njegovim javnim prozivkama na njen račun i tužbama kojima je zatrpava

Ostavite komentar


  1. Baš zanimljvo. Kako to u pravnoj državi (za koju se navodno borite) novinarka pesuđuje koliko će neko biit u zatvoru?

  2. Blic je novina poznata po visokim profesionalnim standardima i hrabrim novinarima koji i stražuju afere. Not!

  3. E gospodjo Ivana, vi kao novinar trebate da znate da niko nije kriv dok se ne dokaze. Vasa novina je medju prvima osudila ovog coveka bez istrage i suda. Sada se cudite tuzbama. Da je Udruzenje novinara Srbije profesionalno kao sto nije vama bi davno bila oduzeta licenca za posao kojim se bavite. To nije ni D od demokratije, a usta su vam puna iste.

  4. Ako Mika nije kriv, zašto bi se kajao? Novinari/ke nisu sudije. Prestanike s negatvnom kampanjom prema čoveku!

  5. Pametnom je za donosenje zakljucka dovoljno sto se zna da su sve „ostecene“ blisko povezane sa porodicom Bjelogrlic: Iva (cerka Olivere Ilincic, sa medjunarodne poternice zbog milionskih prevara) je najbolja drugarica Bjeline cerke, Mileni je bjela mentor na fakultetu, treca „ostecena“ je devojka Bjelinog sina…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.