Ivanović o odluci Prve: Nepoštovanje gledalaca (VIDEO)

Nakon odluke da se sinoć ne emituje poslednja emisija Veče sa Ivanom Ivanovićem

Ostavite komentar


  1. Valjda sveko treba da bude svestan svojih postupaka i svog rada…ako unapred znaš da ne postupaš korektno a radiš nešto namerno to je sa nekim ciljem……očigledno da je Ivanović imao neki cilj…

      1. Da biste shvatili kako su priče o „normalnoj“ i nenormalnoj Srbiji apsolutno besmislene ispričaću Vam jedan vic koji može poučno da deluje na Vas i Vaše istomišljenike, posle čega nikada nećete deliti ljude na „normalne“ i one koji to nisu. Elem, jedan šofer sa iskustvom, vozi autoputem i ulazi u pogrešnu traku gde nastavlja da vozi zabranjenim smerom. Iz suprotnog smera se pojavljuje automobil koga on izbegava, pa potom drugi, treći i tako dalje. U tim trenucima na radiju se začuje upozorenje spikera koji govori: Upozoravaju se vozači na autoputu, tom i tom, da je jedan ludak ušao u pogrešnu kolovoznu traku i vozi u zabranjenom smeru?! Na ovo upozorenje naš „vrliša“ konstatuje: Ma nije jedan ludak, ima ih više. Mene, ova Vaša podela na „normalnu“ Srbiji, i onu Srbiju koja to nije, mnogo podseća na aktera ovog vica. Da li se Ivanović nekome svidjao ili ne, stvar je ukusa a ne normalnosti. Mislim da je sam kriv za raskid saradnje, jer ne verujem, da bi se bilo koja televizija odrekla saradnje sa tako uspešnim čovekom. On sebi daje više značaja uprkos tome što je svestan svoje površnosti i usiljenog humora, koji je postao sam sebi svrha.

        1. A, gde bi Ti, prijatelju, uturio u ovaj vic svog predsednika koji u svakoj prilici deli građane ove države na: ‘poštene’ i ‘nepoštene’, na ‘radne’ i ‘neradnike’, na ‘ fine’ i
          ‘barabe’…??? Vi, botovi ste kao ona tri majmuna što rukama zaklapaju oči, uši i usta.

          1. Ne bih ga „uturio“ nigde jer, koliko sam ja shvatio, u ovom članku „moj predsednik“ nije tema?! Da Vas podsetim, zaboravljate da je on i Vaš predsednik?! Poštovani gospodiner, mnogo ste opterećeni „mojim predsednikom“, koji je za većinu moralne gologuzije postao noćna mora. Ja verujem da ga Vi sanjate i to mnogo češće nego svoju ženu ili devojku. U ovoj državi postoje pošteni i nepošteni, postoje radnici i neradnici, kao i barabe i fini ljudi. I to nije slučaj samo za ovu državu. Tako je i u onim državama u kojima većina ovih „šetajućih velikodemokrata“ sanja da ostvare status „gastarbajtera“.

          2. Vaš predsednik je, našim novcem, kupio ovu televizij..u, zato je i tema i uzrok. U pravu ste za normalne i one druge, delimo se na časne i nečasne.

        2. Evo ponovo ovog nepismenog bota. Covece ako si glup bar znas da citas, nadam se. Obrati paznju na ovu recenicu u saopstenju:“Prva televizija je glavni finansijer svih formata koji se na njoj emituju, pa samim tim i emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ , i ima puno pravo da odluči šta će se na kraju naći u programskoj šemi“
          Znaci kad ti neko odozdo kazes sta mozes a sta ne mozes bez obzira na rejting ili gledanost onda se ocigledno radi o cenzuri.

          1. Možda sam ja „nepismen bot“, možda sam čak i glup, ali ste Vi jedna obična strvina, kako bi u mom selu rekli oštroumni i takodje nepismeni seljaci?! Svakoj budali je more do kolena i on ide, ide, sve dok se ne udavi?! Tako i Vi?! Lupate ovde, pišete nebuloze a, u suštini, nemate nikakvo mišljenje. Ako ste išli u večernju školu u kojoj ste se doškolavali za vatrogasca ili čuvara, molim Vas otidjite do nastavnika srpskog jezika i pokažite ovaj svoj jezički „biser“, koji glasi: „Znaci kad ti neko odozdo kazes sta mozes a sta ne mozes bez obzira na rejting ili gledanost onda se ocigledno radi o cenzuri.“ Mislim da će pocrveneti ali i shvatiti Vaše mogućnosti te da Vam, shodno tome, sleduje „Carstvo nebesko“.

        3. Gospodine Zorane sve ste pobrkali… Cinjenica je da vash „iskusni“ vozac vozi u pogresnom pravcu, da u svojoj gluposti krshi saobracajne zakone i izlaze smrtnoj opasnosti ostale vozace. Vi brkate cinjenice krsenja zakona pojedinca sa svidjanjem ili nesvidjanjem TV emisija.. sto veze sa vezom nema. Valjda se nadate da ce se neko ovde „upecati“ na vase nebuloze ako u komentaru prikacite dobar vic? Taj vas vic bi mozda vise „legao“ da ste ga upotrebili u kontekstu opisa nekog diktatora koji ima svu vlast u zemlji, pravi greske i levo i desno, psihopata kome niko ne sme da kaze da vozi u potpuno pogresnom pravcu.

          1. G-dine Zorane,zalutaste i vi kao ovaj „vas“ sofer iz vica.
            A sto se tice preCednika i on je deo nekog vica zajedno sa onima koji ga birase.

          2. @ Bureci:
            Predlažem, Vama, kao i Vašim istomišljenicima, da organizujete „šetnju“ i za Ivana Ivanovića. Možda ga vratimo ili, ako mislite da je „šetnja“ već „izlizana“ stvar, kandidujte ga za „preCednika“?! S obzirom na njegovu „intelEgenciju“ i smisao za humor možda i uspete. Jedino što sam siguran da ćete tada, umesto da se smejete, gorko plakati. Nad sobom, nad svojom sudbinom i glupošću, koja je neiscrpna i koja se ponavlja..

    1. Mirjana ovde u glavnome komentarisu svojemisleci ljudi.
      kojima glava sluzi da misle a ne da je stavljaju u necije dupe.
      Imas ti razne informere,pinkove,kurire pa sa tvojim,,vojnicima,, pevaj ode i hvalospeve onom pickoustom.
      I znaj, kada ne bude komentara svojemislecih ljudi , to znaci da su svi na ulicama!

    2. Vidim da je i vaš ego mnogo veliki da bi podneo kritiku kao i onih koji su je ukinuli. Nije istina ni levo ni desno već u sredini, tamo gde je narod.

      1. Draga Sanja istina nije ni levo ni desno ni u sredini.
        Ona ne zavisi od putnih pravaca,vec da prosto sagledas svoj zivot u odnosu na ono sta ti serviraju.
        Dzordz orvel je davno pisao o tome!

  2. Ja samo ne mogu da svarim to da ako nakon dugog vremena dobre saradnje osetis da su ti apetiti i interesi postali veci, pljunes na ono sto je bilo, kao da od samog pocetka nista nije valjalo, i kao da si silom radio ono sto ne volis, i na kraju ispolitizujes tvoj odlazak i od svega napravis manifestaciju za javnost, onda stvarno nisi covek, nego se pretvaras u instrument koji ce jedna politicka opcija iskoristiti protiv druge, a na kraju ces biti zaboravljen i od politike i od javnosti kada im vise ne budes bio od koristi.
    Nego budi covek Ivanovicu, ako sebe smatras covekom i zahvali se na saradnji, jer pogledaj ko si bio pre nego si poceo svoje samostalne emisije, a ko si sada. Ako su ti licni interesi postali veci, to je sasvim normalno, ali ne pravi oko toga paradu kako si ispao zrtva i da pljujes na one koji si ti karijeru izgradili.

      1. Vidi se da Vam nedostaju argumenti ili se teško snalazite u pisanju?! Verovatno vas je boleo zub, kada se pismenost učila u osnovnoj školi? A, koji su to, ovde, BOTOVI? Da li oni na koje Vi upirete prstom ili? Znate šta gospodine, kada prestanu da se na ovim forumima pojavljuju različita mišljenja, čak i ona, koja većini nisu popularna, ovaj dnevni list, koji još uvek nije potonuo u medijska govna, kao i forum na kome diskutujemo, postaće samo ono što je nekada bila čuvena „Politika“ ili, kako su je tada zvali, „Slobodanka“. Diskutuje se rečima i argumentima a ne time što će neko zabraniti „botovima“ da govore, gospodine?! Ne znam šta su botovi ali, pretpostavljam, da su to svi oni koji ne misle kao Vi. Ja bih se stideo da ovako nešto i pomislim ali, svako ima prava da se ponaša u skladu sa svojim normama.

    1. Sta pricate to pobogu? Ko je njega stvorio, ko mu je sta omogucio…kakve to budalastine pisete? Ivan Ivanovic je sam stvorio show, naravno uz pomoc saradnika, i to sto je stvorio, bilo je dobro, bilo je najbolje u toj kategoriji na nasim televizijama. Intervjuisao je sam krem popularnih licnosti i nasih i svetskih. Moze da vam se ne svidja humor koji je prikazivan ili takav nacin, ali pricati da mu je neko nesto napravio, omogucio…pa on je toliko novca doneo Prvoj da ne mozete ni da zamislite.

      1. Naravno da je uz pomoc saradnika. Niko nije svemoguc. On je doneo novac TV prvoj, a oni su njemu omogucili samostalne emisije. I to se zove saradnja. Jer pomogli su jednom drugom. Nakon zavrsetka saradnje, iz bilo kojih razloga, ljudski je lepo se zahvaliti i otici kao covek. A ne od svega praviti politicku paradu.

        1. Pomogli ??? Pa gde Vi Živice živite… Niko nikome ne pomaže, u pitanju je čsti keš a zarada je bazirana na gledanosti. Prva televizija se odrekla ogromne gledanosti a samim tim i reklamne minutaže a posledično i keša a zbog čega… Samo zato što voditelj dotične emisije ima kritički stav prema vlasti. Toliko o medijima u srbiji (s je malo jer nije zaslužilo da bude veliko)

        2. Nedostaju vam informacije Zivice. Nije on napustio Prvu sa kojom je radio, nego novog vlasnika, a ko je to i kako, raspitajte se sami

    2. Covek je i sam rekao da ga je prva ispratila u svemu,da je debelu lovu uzeo,da se zahvaljuje svima apsolutno svestan da je orva njegova kuca!!!!Pismenom dosta

  3. Ma niko te nije ni gledao, to sto nekom slucajno ide na TVu tvoja emisija, ne znaci da si gledan.

    1. Gledanost mu je naglo skočila od kako je tvitnuo barbaritu. Evo npr., ja sam ga gledao povremeno, a od tog trenutka ne propuštam emisiju.

  4. Koliko se sećam g.Ivanović je pre desetak dana,a možda i više, najavio odlazak i sve najlepše govorio o Prvoj koja ga je afirmisala, finansirala njegov projekat …I sada odjednom, sve najgore ,po običaju pričom o podcenjivanju gledalaca. Sve me ovo podseća,mada g.Ivanović nije takvog novinarskog kalibra,odnosno on nije novinar već zabavljač, na izjave Olje Bećković(najpre da se niko pa u to vreme i tadašpnji premijer ne meša u ono što radi niti vrši pritisak na nju),zatim gospodja Vučenić ,koja je napustila novinarstvo da bi otišla na plaćeno mesto u jednoj kompaniji gde je plata bila dvostruko veća,ali su obe posle izvesnog vremena govoile o – torturi i da ih je jedan čovek oterao..Dakle, g. Ivanoviću ,da budem iskren, samo sam gledao dve tri emisije Vaše(jednu od poslednjih zbog Lauševića) ,ali je nemoralno ,neljudski i neetički da pljujete lažima na kuću koja Vas je afirmisala,ugred, bez potrebnog „profesionalnog baruta“ u Vama. Srećno Vam bilo tamo gde idete,a sami ste izjavili kada ste najavili odlazak da će to,ako ne ne varam , biti „Top-N1“.

    1. Jel to botove sada placaju po broju reci koje napisu? Ovo sa Ivanom ih je mnogo pogodilo. Cini mi se da se trude da stave vise reci ne bi li dobili dva umesto jednog sendvica. Centrala da objavi novi „cenovnik“ botovskih usluga da znamo zasto su odjednom poceli da pisu dve prostoprosirene umesto jedne proste recenice.

  5. Nepoštovanje kuće za koju radi, nepoštovanje sopstvenih reči – sam je rekao da svojevoljno napušta Prvu, pokušaj podvale…

  6. Veče sa Ivanom Ivanovićem pratim od početka i posle odgledane ne emitovane emisije (hvala Vladimire K.) mislim da se ta emisija ne razlikuje od predhodnih ,prema tome obrazloženje Prve je potpuno nenormalno.Mada možda je xilj da se uništi Prva i samim tim poveća gledanost Pink televizije,u tom slučaju je sve ok.Pozdrav od nekoga koga politika ne interesuje i ko smatra da su obe strane iste tj.loše

  7. Da, neverovatno…. Ali ako je za utehu, Ivan odlazi iz jedne Firme koju su preuzeli takve intelektualne velicine, da su isti dan pustili film Nikole Koje ,,Stado“, koji upravo preslikava vreme u kojem zivimo…. Neverovatno….

  8. gledam i slusam ove iz opozicije vec godinama… 99% njih nikada nisu radili u ozbiljnoj kompaniji, tako da apsolutno ne znaju sta znaci imati menadzera, postovati pravila koja ta kompanija ima itd itd.. sve je to logicno posto 99% ljudi koji podrzavaju opoziciju su umetnici, karikaturisti, glumci, pesnici, pisci, novinari.. sto samo po sebi nije lose i godi vrv opoziciji i ostalima koji podrzavaju opoziciju. razmisljam sta bi se meni desilo ovde gde radim, da napravim nesto slicno kao ivanovic… btw radim na zapadu u prestiznoj komapniji… bez izuzetka, moja kompanija bi apsolutno isto uradila… e sada desavaju se super spin stvari… umesto da se osudi ivanovic sto zloupotrebljava ovakvu emisiju da se naruga vlasnicima televizije gde radi, napadaju se vlasnici i televizija koja je prakticno momentalno uricila otkaz zbog nepostovanja discipline… itd itd itd…

  9. za va
    s koji komentarisete botove jedan vic: kaze medved da je trava zelena, medjutim magarac tvrdi da je trava zuta ,da bi resili ko je u pravu odu kod cara lava da on presudi i lav posalje medveda u zatvor , medved pita cara da li i on smatra da je trava zuta on mu odgovori u zatvoru si sto pricas sa magarcem

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.