Počinje letnja programska šema na televiziji Nova 1Foto: Promo

Ovog vikenda na TV Nova biće emitovane poslednje epizode autorskih emisija ove sezone, a nakon toga njeni voditelji idu na letnju pauzu. Za to vreme, omiljene dnevne emisije nastavljaju da se emituju redovno, u nešto drugačijim terminima.

Večeras će gledaoci imati priliku da uživaju u popularnom late night talk show-u „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ u redovnom terminu u 21:30h, kada će Ivanović ugostiti pevačicu Aleksandru Radović. Emisija „Četiri i po muškarca sa Ivanom Ivanovićem“ na programu je još u subotu 1. jula u 21:45h.

Humoristično-satirični šou „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ gledaoci mogu pogledati 1. jula u 20:30h, a gosti će biti doktorka Katarina Bajec i politikolog Boban Stojanović.

Sezona se završava u nedelju 2. jula, kada će publika Zdravo misliti sa doktorkom Katarinom Bajec standardno od 12h, a zatim poslednji najjači Utisak nedelje u ovoj sezoni sa Oljom Bećković birati od 20:30h, uz pregled najvažnijih tema sa relevantnim stručnjacima koji će analizirati goruća pitanja iz društveno-političkog života.

Gledaoci su danas imali priliku da poslušaju humoristične analize društvenih anomalija popularnog voditeljskog dvojca Marka Stepanovića i Srđana Jovanovića, u poslednjoj premijernoj epizodi „Mentalnog razgibavanja“ ove sezone. Ipak, sve što su gledaoci propustili moći će da nadoknade u repriznom emitovanju najzanimljivijih epizoda ove emisije tokom leta u dosadašnjem terminu – radnim danima u 9:05h.

Od ponedeljka 3. jula, publika će se radnim danima buditi nešto kasnije uz jutarnji program „Probudi se“ sa Nevenom Madžarević, koji će trajati od 6:45h do 9h, dok će vikendom od 8. jula prvu jutarnju kafu sa Danilom Mašojevićem uz „Pokreni se“ piti od 7:45h do 11h.

Popodnevna zabavno-informativna emisija „Među nama“ trajaće od 18:30h do 19:30h, uz još jednu novinu: voditelji emisije tokom leta biće dobro poznati reporteri Nove – Marko Novičić i Đuro Svilar, kao i urednik Filip Vidojević, koji će publiku svakog radnog dana voditi kroz aktuelne teme i donositi letnje priče iz svih krajeva Srbije.

O najvažnijim događajima gledaoci će redovno moći da se informišu u Dnevniku svakog dana u 19:30h.

Gledaoce očekuje i uzbudljiv serijski sadržaj jer se na male ekrane uskoro vraćaju omiljeni likovi iz Zaglava, u novoj sezoni popularne hrvatske serije „Kumovi“ u kojoj nas očekuje sve ono zbog čega smo voleli prvu sezonu – mnoštvo topline, humora, autentičnosti porodičnih odnosa, uz nove zanimljive zaplete.

Ne propustite da uživate u ekskluzivnom sadržaju letnje sezone na TV Nova!

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i u EON paketima van SBB mreže preko bilo kod interneta u Srbiji i uz Total TV platformu bilo gde u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari