Srpska napredna stranka predala je prošle nedelje listu za izbore za Gradsku opštinu Kostolac. Naprednjaci su listu predali Gradskoj izbornoj komisiji, ali ne u Kostolcu kako su želeli i zakazali. Veroljub Arsić, koji je prošlog četvrtka naišao na praznu kancelariju u prostorijama u Kostolcu iako je Komisija redovno obaveštena, kaže da je to velika sramota.

– Uredno smo obavestili Gradsku izbornu komisiju da želimo da našu kandidaturu predamo u, sada već, opštini Kostolac. Očigledno je da Gradska izborna komisija smatra da se izbori sprovode na nekom drugom mestu, a ne u Kostolcu i evo danas nikoga nismo zatekli u Mesnoj kancelariji Kostolca da tu predamo listu. Pozivam sve šefove odborničkih grupa koji su se utrkivali za skupštinskom govornicom, ko je više zaslužan za Gradsku opštinu Kostolac i pitam zašto sada ovde nema Gradske izborne komisije.

Prvi na listi Srpske napredne Stranke je Zoran Savić, koji naglašava da je lista sastavljena od mladih i nekomprovitovanih ljudi. Savić je istakao da je želja Srpske napredne stranke da ne prave jaz između stranaka, već da zajedničkim snagama urede sve ono što nedostaje Kostolcu, a to je grejanje, infrastruktura, ekologija, nova radna mesta… Savić je dodao i da je prioritet da građani Kostolca ubuduće mnoge poslove mogu da završe u svom gradu, a da za to ne moraju da odlaze u Požarevac, kao što je to ispalo i prilikom predaje liste za izbore. Srpska napredna stranka nalaziće se pod rednim brojem 4 na glasačkom listiću, a zanimljivo je da je samo lista Srpske napredne stranke prihvaćena u potpunosti dok su prethodne vraćene na doradu i dopunu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari