Iznenadne promene u odnosu prema medijima na vrhuncu epidemije u Vranju

Ostavite komentar


    1. duki slazem se u potpunosti s vašim komentarom,samo mislim da je velika zabluda da su novinari produžena ruka naroda i to sam danas video u stvarnosti.Nikada nisam nijednog novirara video ispred covid ambulate,sve pišu napamet uz dogovor sa vlašću.

      1. Од десет новинара један има морала и културе и своје лично ја које неће да прода. Остали су обичне марионете и јадници који се додворавају своме газди и пишу шта им се каже!

  1. Samo od lazi se uzbunjuje javnost ali od istine pa cak i ako je losa cese uplasiti i slusati sve date savete u suzbijnaju KOV 19 sto je dobro , treba savko ispred svoje bolnice da podnese izvestaj o stanju po tom pitanju , bez umanjivanja i bez uvecavanja o broju zarazenih ili preminulih, ali ako je primeceno da se nesto drugo radi ili je zloupotrebljeno neka se objavi. Svega danas ima .

  2. Vi novinari samo pravite pometnju, lazete i preuvelicavate bilo koju situaciju koja nas zadesi, posto niste profesionalni i treba da vam se zabrani da sirite paniku i neistinu.

    1. Hoćemo li se jednom zauvek rešiti ovakvih mediokriteta? Da li ti Dobi znaš štza si napisao? Pročtaj još jednom i ako si saglasan onda mi je jasno na koji otvor si izašao . Pojma nemaš o novinarstvu. U normalnoj zemlji novinari su „produžena ruka“ naroda, oni u ime naroda imaju obavezu i potrebu da svaku javnu ličnost pitaju sve što bi svakog običnog čoveka interesovalo. Nisu to uvek prijatna pitanja, ali takav je posao. Ako su ti izvor informacija smeće od novina i režimske televizije, onda ni je ni čudo da sve novinare naživaš lažovima. Oni koji tebe informišu, to jesu.Kad je reč o virusu, zašto se krije od naroda prava istina. Jedino zato da bi se pred svetom prikazala lažna slika o tome kako je naše zdravstvo najbolje na svetu.

  3. Pitajte vašeg dopisnika iz Vranja zašto neće da objavljuje i uzima izjave mnogobrojnih gradjana koji satima čekaju ispred kovid ambulante moleći se bogu da dodji na red da im doktor da terapiju.Po svemu sudeći ni ovaj komentar nece objaviti,iako sam ostavio sve podatke.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.