Jako nevreme pogodilo Zaječar: Deo ulice Ivana Milutinovića opet pod vodom 1Foto: M.S. / Danas

Danas oko 17 sati, grad Zaječar ali i okolinu zahvatilo je jako nevreme. Jaka kiša i vetar prouzrokovali su probleme građanima, pošto je nekoliko ulica pod vodom zbog velike količine vode. Opet je poplavljena ulica Ivana Milutinovića koja je nedavno rekonstruisana.

Na društvenim mrežama stanovnici grada na Timoku postavljaju fotografije jakog nevremena koji je danas pogodio Zaječar.

Slivnici na ulicama nisu mogli da prime veliku količinu vode koja je za kratko vreme poplavila nekoliko ulica, ali se i brzo povukla. Velike količine vode bile su u ulici Hajduk Veljkovoj, Pavla Ilića, centru grada i u još nekim ulicama.

U ulici Ivana Milutinovića, koja je rekonstruisana nedavno, već drugi put za svega nekoliko dana voda je pokrila kolovoz.

Kod OŠ „Ljubica Radosavljević Nada“, u delu ulice Ivana Milutinovića ima najviše vode, i potrebna je dodatna opreznost prilikom vožnje.

Podsećamo, vrednost radova na rekonstrukciji ulice Ivana Milutinovića je bila oko 220 miliona dinara, a radove su finansirali Putevi Srbije.

I susedni grad u Bugarskoj, Vidin, je takođe pogođen žestokim nevremenom, pošto se na fotografijama vidi polomljeno granje i voda na ulicama, prenose mediji iz Bugarske.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.