Janković: Još ne možemo da govorimo o jenjavanju epidemije

Ostavite komentar


  1. Ali , zasto jenjava broj testiranih , i cemu optimizam , na sam nagovestaj dolaska arsenala vakcina…??

    1. Jenjava broj ljudi koji se javljaju na pregled. Pre dva dana sam prosla pored kovid centra, ispred je cekalo dvoje ljudi. Danas u obicnoj ambulanti covek govori dr kako kaslje vec 10-15 dana i ne moze da iskaslje. Prepisala mu antibiotik znajuci da svakako nece otici u kovid centar…

  2. Gde vam se izgubi deo izjave kako niko ne moze da bude kaznjen zbog prisustva publike na sinocnoj kosarkaskoj utakmici.Cutite vi u Danas-u kao pravi cutolozi,ej pa zvezda je to(fmp) u to se ne dira, tu nema mesta kritickom pristupu jel talo.Ljude kaznjavaju zbog sitnih prekrsaja a ovde se cuti,jel tako Danas/eeeeee??Sram vas bilo.

  3. Dokle, dr Srđo, dokle nedopustiva simplifikacija u objašnjavanju iza koje stoji neistina. Kažete, “organizam da primi informaciju o antigen u” za obe vakcine, a to važi samo za Sputnjikovu. Kod ove druge, prvo se transformiše naša sopstvena DNK, pa onda naše izmenjene ćelije same sintetišu antigen virusa. Taj mehanizam kao način “vakcinacije” ne postoji u prirodi!
    I kažite već jednom gde pobeže grip i ostale respiratorne infekcije koje se sada zovu korona. I do 98% se izgubio grip prema izveštajima. A smrtnost je ostala u proseku prethodnih godina. Gde je onda opasnost? Ili je opasnost pogrešno tumačenje u odnosu na realnu situaciju?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.