Janković: Ministarstvo povredilo prava učenika

Ostavite komentar


  1. Jedina relevantna vest u Srbiji naprednog olosa bi bila da je nesto uradjeno u skladu sa zakonom…

  2. Sramotno je koristiti svoju funkciju i baviti se politikom,daj ostavku i prepusti to nekom ko će pošteno to da radi i priznaj već jednom ljudima da si ti kandidat opozicije za predsednika,zato se tako i ponašaš.

  3. Sramota je što takozvani zaštitnik građana, koristi svaku priliku da napada sadašnju vlast i premijera, ne bi me iznenadilo da se kandiduje za predsednika!

  4. Čim je počeo da se bavi politikom i da daje političke izjave, izgubio je funkciju zaštitnika građana

  5. Dajte da čujemo za koje interese se borio Janković kao žaštitnik građana. Pošto sigurno nije ništa normalno uradio da bi mogo da se pohvali

  6. Kao građanin ,povređen sam ,kad neko dobija visoku plaću ,a ničim je ne zaslužuje .

  7. Evo sada je resio veliki zlocin vlasti i to mora da svi znaju. Verujem da ce organizovati jos konferencija za stammpu sa istom temom.

  8. Dragi Dražo, msm glavni i odgovorni. Znam sada si na odmoru i nećeš moći da čitaš, što ti i zavidim.

    Uspeh nekih novina se zasniva, sajta, koliko su botovi aktivni. Ti si od jedne sterilnog sajta napravio HOLIVUD 😀 .. kako su aktivni ..

    Bravo care ..

  9. Nije on zaštitnik građana on je političar budući kandidat za predsednika Srbije

  10. Najvece pitanje je to da li Sasa Jankovic prima platu da bi destabilizovao Srbiju ili da bi stitio gradjane?

  11. Verujem da bi Jankovicu najpametnije bilo da osnoju svoju politicku partiju posto se vec bavi politikom i da sam na izborima vidi koliko nista glasova bi osvojio.

  12. Zna se da se u vezi ove kuce sve radilo po Zakonu i da je ovaj protest samo jos jedna od farsi u nizu od strane opozicije.

  13. Pravila i kritirijumi su uvek isti. Kako za srednje, osnovne škole tako i za fakultete.

  14. Ovaj covek se pojavljuje samo da bi kritikovao vlast.Izgleda da mu je to jedina funkcija.

  15. Jankovicu,dosta vise !Koji zastitnik gradjana?Neko ko koristi svaku priliku ne bi li sebe eksponirao u politickom svetu.

  16. Vreme je da Janković ako i malo ima stida preda svoju funkciju nekom drugom jer kao zaštitnik opozicije i njen politički predstavnik besramno zloupotrbljava svoju funkciju u prljavoj igri koju vodi protiv vlasti.

  17. Ministarstvo prosvete je ministarstvo gluposti, na svakij nekoliko meseci ispliva neka budalaština.

  18. Kako bi Janković prošao na referendumu gradjana koje navodno štiti? Ostao bi na cenzus varijanti.

  19. Prestani već jednom da se baviš politikom dok vršiš tu dužnost ili podnesi ostavku na mesto ombudsmana.

  20. Mislim da je presudno kako su testove uradili učenici, a svejedno je po kom pravilniku su bodovani. valjda je presudno znanje.

  21. Po ko zna koji put Sasa Jankovic zloupotrebljava svoju funkciju za prozivanje aktuelene vlasti.

  22. Providan si covece, kako nas narod kaze kao flis papir. Pa zar ti zasista mislis da gradjani ne vide sta radis, svaku priliku koristis da prozives Aleksandra Vucic i sadasnju vladu, da sam na tvom mestu osnovao bi stranku pa tako izasao na izbore da vidim koliko me gradjani podrzavaju.

  23. Nema Janković pojma šta priča, trpa se ko šifon u onu stvar, umesto da vodi brigu o opozicijii on sada o prosveti, neka udje u predsedničku trku da vidi gde je kod naroda, sada je niže i od Tadić-

  24. Zastitnik gradjana uporno koristi svaku priliku da napada vlast.Nije bilo nikakve povrede prava ucenika.

  25. Njegove laži i lažni posao zastite gradjana je sve jasniji jer on se ustvari bavi politikom a ne poslom za koji je placen.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.