Janković: Nasilje i pravo jačeg ne smeju da vladaju Srbijom

Ostavite komentar


  1. Jesta nasilje kada pistaljkama onemogucavate govornika da kaze sta zeli ali fizicki napad je, nazovimo to tako, nesrazmerno prekoracenje nuzne odbrane a to je kaznjivo.Gradjanine, ne smes tuci sugradjanina zato sto te nervira.Dakle Jankovic je jos jednom u pravu, fizicko nasilje se mora spreciti.

  2. Ovo je cista i namerna provokacija, tik pred ove predstojece izbore. A Jankovic neka da ostavku na mesto Zastitnika gradjana, pa neka se onda javno bavi politikom, niko mu ne brani.

  3. Da li mi zivimo u istoj drzavi? Ova vlast je izabrana legalno na izborima bez ikakvog nasilja i takvu politiku i vodi, politiku mira i saradnje!

  4. Da je bar ovu čistu situaciju nazvao pravim imenom možda bi mu nešto i verovao ,ovako za mene je definitivno otpisan kao neutralan zaštitnik i moralan političar.

  5. Bilo bi dobro da neko prikupi sve ekcese u vremena vladavine demokrata i da ih predoči Jankoviću, da vidi gde je on tada bio i koje je mere preduzimao, jak je na rečima a delom nula.

  6. Dotični "ugledni " gospodin , ulazi u kandidaturu za političku funkciju sa pozicije zaštitnika građana, dvolično je i licemerno.

  7. Nasilje je proteklih godina znatno smanjeno, za razliku od vremena kada je opozicija koja ga podrzava bila na vlasti.

  8. Nije ni kulturno ni lepo da se prekidaju tudji skupovi samo zbog nesposobnosti da organizujete svoj. Takvim incidentima necete nista postici.

  9. Izvini Jankovicu zasto izvrces cinjenice znas i sam da je ,,inicijativa mladih,,prva upala na miting SNS i rasirila parole koje propagiraju mrznju (postoji video snimak) policija je brzo dosla i sve se razjasnilo ali ti si zeljan skandala jer samo tako moze da se procita tvoje ime negde lazni zastitnice .

  10. Naravno da fizičko nasilje ništa ne može da opravda, ali šta onda reći za verbalno vređanje, psovanje majke … To je itekako vrsta nasilja! Ljudi su napadnuti i isprovocirani od strane huligana i nista drugo nisu mogli nego da se brane.

  11. I Janković je deo ekstremističke grupe u Beški, figurativno, on je podržava.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.