Janković: Ombudsman mora da ispita BIA

Zaštitnik građana Zoran Pašalić pokrenuo postupak kontrole MUP-a ali ne i BIA u vezi sa hapšenjem uzbunjivača Aleksandra Obradovića

Ostavite komentar


  1. BIA ima Zeljskog. R, a taj sve tajne ovog sveta zna. Samo ceka trenutak da mu Aca V. dopusti da istrci u Serbia reality RTS.

  2. Postupak kontrole MUPa nije pokrenut. Prestanite vise sa laznim vestima i time da vam mup sluzi kao dzak za udaranje. Obradovica nisu hapsili policijski sluzbenici. Informisite se malo bolje ili verujte ZG na rec, vasa stvar, ali uzbunjujete javnost laznim vestima i to je nedopustivo. Ako hocete da promovisete Zastitnika, radite to na drugi nacin, ne preko mupa.

    1. Pasalicu, nemoj da lazes. Nikakav postupak u vezi Obradovica prema Mupu nisi pokrenuo, niti ima razloga za to. Zaigrao si se. Nemoj da zaboravis ko te je postavio na to mesto. Ako mislis da je nas ministar najslabija karika, zeznuo si se. Ne bi ti bio prvi put. I nemoj da zaboravis ko ti je pomagao. Ako hoces da se uvlacis javnosti i Danasu, nemoj nas da uvlacis u to.

      1. Ako je lazni zastitnik „tako zabrinut“ zbog postupka protiv heroja Obradovica, sto se nije najavio ministarki pravde. Na to po zakonu o ZG ima pravo. Ona zna sve odgovore. Tuzilastvo je nalozilo hapsenje, Bia izvrsila, a pritvor mu je odredio Visi sud.Jel moze to da odgovori naprednjak. Da je ovaj tekst pisao Bebin drugar, razumela bih, ovako stvarno ne razumem.

    2. Znaci, Obradovic je samog sebe uhapsio!? I cemu i KOME VI onda sluzite!? Ne znate ko je rusio Savamalu, ko je ubio zenu na naplatnoj, ko je ubio Olivera!?

      1. Ne, Bia je uhapsila Obradovica. Pompenzno, kao pozorisna predstava, uz zelju da sve zastrasi. E, to je problem. Bia je nezavisna agencija. Mup ga nije hapsio. A i nikakav postupak nije pokrenut. Sramotno je da Danas promovise laznog zastitnika, koji kao 23 novembra nije dobio izjasnjenje. A covek uhapsen 18 septembra. Koga vi obmanjujete i jos gore dozvoljavate da nas jedan idiot obmanjuje.

      2. Mup je odgovoran za sve sto ste naveli. Ali nije hapsio Obradovica. Bia ga je uhapsila. A zastitnik jedini ima ovlascenja da kontrolise Biu. Nego, ne sme. A sto je najludje nije u ovom slucaju kontrolisao ni Mup, jer nema razloga. Problem je sto ga „nas“ Danas promovise vec danima. A covek je naprednjacka bitanga.

    3. MUP je jedna batina u rukama Stefanovića dr Neše. BIA je batina u rukama keramičara. Obojica služe samo i jedino Aci Srbinu. Nsravno i njihove službe. A po mom mišljenju i ovaj što je nasledio onog nesretnog Sašu Jankovića je za Acu Srbina. Samo, sistem je počeo da se urušava

  3. Gospodine Obradović, poštena Srbija je uz vas. Vi ste to svetlo na kraju tunela. Želimo vam da istrajete u vašoj borbi! Mi smo uz vas. Pozdrav celom Valjevu. Valjevci, dragi, vi ste primer kako se ne treba miriti sa lošim radom vlasti, na teret države i naroda. Kapa dole!

    1. Postena Srbija je iz Obradovica. Ali Pasalic nije postena vec naprednjacka Srbija koja prezire Obradovica i nije pokrenuo nikakav postupak. To je problem sto Danas objavljuje. A i cinjenica je da Mup nije hapsio Obradovica vec Bia.

  4. Mejl ne smem da vam ostavim. Imam privatni i sluzbeni ZG. Pasalic laze, postupak nije pokrenut. Sve je fingirao, a vas slagao. Za Obradovica ga bas briga. Hvala. Pozdrav.

  5. Sasa Jankovic govori kako bi on, odnosno institucija radila dok je on bio zastitnik. Vremena su se promenila, sad je nerad i nezameranje odlika rada ombudsmana. Nadamo se da ce se nesto ubrzo promeniti i da cemo mi, obicni gradjani imati puno poverenje i sigurnost kada se obratimo zastitniku. Sada se verovatno niko ovom ombudsmanu i ne obraca, jer nam je sve jasno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.