Janković: RFZO naplaćuje dugovanja mimo zakona

Ostavite komentar


  1. Zastitniku gradjana bi bilo pametnije da se bavi svojim poslom a ne politikom. Osnuj svoju stranku pa izadji da vidimo koliko imas podrske. Sramota je svoju funkciju iskoristavati u politicke svrhe!!!

  2. U poslednje vreme sve više čitamo o raznim nepravilnostima u radu mnogih institucija, a kad pogledamo odakle dolaze te informacije, shvatamo da ih plasiraju uvek isti ljudi, poput Jankovića, koji su odavno počeli da vode kampanju.

  3. Јанковић по оној народној Трлила баба лан да јој прође дан. Човек се не бави својим послом за који прима плату 385.000 динара већ се бави политиком и критиком свега што је добро и што се спроводи у интересу грађана.

  4. Nikako mu ne verujem,u poslednje vreme su bas postenih po tom pitanju,dugovanja se isplacuju i u ratama a isplata je korektna,bolje mu je da se mani politike i posteno obavlja svoj posao

  5. Da li i ovo saopštenje da shvatim kao još jedan korak u kampanji koju je dotični započeo kao predsednički kandidat (samo ne znam da li propale opozicije ili grupe građana…videćemo) ili kao još jednu zlu nameru da se ocrni sve ono što radi Vučićeva vlada.

  6. Janković i Šabić, kao da se dogovaraju, svaki dan izmišljaju da država, krade gradjane, da im uzima podatke, zašto to nisu pre 5 godina prijavili kao problem, nego tek danas.

  7. Svakog dana sve više i više Janković liči na političara, a koristi svoju funkciju da se medijski indisponira,

  8. g-dine Jankovicu, stvarno bi volela da vi radite u korist gradjana, ali citajuci vase kritike u zadnje vreme cini mi se da je sve vise koristite u svoju licni propagandu i promociju.

  9. O nepravilnostima ima ko da vodi računa. Vi gledajte da rešite građanima njihove probleme, a ne da se uplićete tamo gde vam nije mesto.

  10. Posto je izgleda video da mu politika bas ne lezi, ili ga je njegov gazda usmerio da malo zavara javnost oko kandidature za predsesdnika zastitnik gradjana Srbije Sasa Jankovic , izgleda da je resio malo da radi i svoj posao , svakako treba ispitati ove tvrdnje zastitnika gradjana.

  11. Nesto ste pobrkali loncice. Da li se radi o RFZO, kako pise u naslovu ili o PIO, kako pise u podtekstu? Osim toga ne moze niko naplacivati "dugovanja" nego POTRAZIVANJA. Uopste je sve vrlo konfuzno i neobjasnjeno samo baceno na papir bez razumevanja onoga koji je napisao (Medija centra)! Kako onda mi citaoci da razumemo?

  12. Baš je on našao da priča o zakonu, pa on ga se prvi ne pridržava tako da nema pravo bilo kome da se meša.

  13. Hahaha, da bilo ko drugi priča o ovome razumela bih, ali Janković… Strašno dokle ide bezobrazluk ovog čoveka.

  14. Ne treba se sekirati , uskoro kvazi zaštinik postaje kandidat i tada će videti koliko je hio neomiljen kod gradjana.

  15. Sve sto je naplacivano van zakona da se vrati ostecenima, ali tesko ce se to realizovati. Dokle ce ova institucija narodu praviti namete i sto treba i sto ne treba?

  16. Jankovic je obican politicar koji radi iskljucivo po direktivi ambasadora USA, nije on nikakav zastitnik gradjana niti ga oni zanimaju.

  17. Jankovic svoju funkciju koristi u politicke svrhe a ne u svrhe zastite gradjana. U poslednje vreme previse se vrti po medijima zarad prikupljanja jeftinih bodova.

  18. Jankovic vise politicar nego zastitnik gradjana! U sve se mesa….bolje neka da ostavku na svoju funkciju, osnuje stranku( ako bude imao ko da mu potpise sem familije) i lepo izadje na izbore i da vidimo kako ce da prodje!

  19. Šta je ovom čoveku? Odkud sada tolike nepravilnosti. Svaki dan neka nepravilnost. A od kada Janković se počeo baviti politikom? I to kandidaturu za predsednika države. Kako ga nije stid, da zloupotrebljava javnu funkciju u političke svrhe, radi jeftinih političkih pojena. Zašto ga građani plačćaju, nego da ih štiti i zastupa. umesto toga on se dao u politiku, skupa sa ostalom opozicijom i sve na Vučića. Treba da gleda svoj posao a ne da napada vlast. Pa ako i ima tolike nepravilnosti, što to nije prijavljivao pre, davno pre nego sada pred izbore za predsednika.

  20. Jankovic izgleda ima takva ovlastenja da moze da tvrdi sta god mu padne na pamet. Ne bih mu verovao s obzirom da ima politicke ambicije.

  21. Botovi krenuli punom snagom. Mlade snage ove drzave, sede ispred svojih racunara, sa svojim botovskim excel tabelama, i sta ce, nego da ne misle svojom glavom. Treba ispuniti kvotu komentara za danas, uz nadu da ce ovaj mukotrpni rad njihovi nadredjeni ceniti, pa ko zna, jednoga dana uz malo srece i do ministarskog mesta, ili makar do predsednika neke manje opstine, odbornicko mesto, poslanicko….

  22. U sve se razume, i misli da je mnogo bitan i da ono što on želi mora da se uradi, najbolje bi mu bilo da se malo više posveti svom poslu, a manje politikom.

  23. Sve on zna i on je najpametniji i najpošteniji, koristi svaku priliku da napadne vlast i premijera i da ih krivi za neke besmislice koje se vrzmaju po njegovoj glavi, mislim da može da radi šta hoće i ne obazire se na svoje radne zadatke.

  24. Gospodo botovi, zar ne možete da osmislite bar još neku rečenicu sam one da se Janković ne bavi svojim poslom već da se bavi pšolitikom, bez obzira o čemu govori. Pokušajte nekad i da pročitate tekst i eventualno komentarižete sadržaj.

  25. **Dug nije vrljika.**Mora da se vrati.Ako ne platis na mostu, platices na cupriji.Jankovicu, Jankovicu,pusti duznike oni ce i ovako ili onako morati da vrate svoj dug a ti svoj dug kojim si postavljen da radis kao ombudsman casno i posteno odradi.Koliko vidim ti si se pustio u politicke vode, slabo nesto vracas svoj dug da radis posao za koji si placen pa ti Ruzica predlaze, u tom slucaju osnuj svoju politicku stranku kada toliko volis da se bavis poolitikom.A nekom drugome i casnijem od tebe prepusti da se bavi tim poslom zastitnika gradjana.

Ostavite komentar


Društvo

Perfex, partneri, trgovci širom Srbije i NURDOR organizuju "Koračaj za decu Nurdora" na Fruškoj Gori 5

Perfex, partneri, trgovci širom Srbije i NURDOR organizuju „Koračaj za decu Nurdora“ na Fruškoj Gori

U duhu zajedništva i podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija, Perfex u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR) organizuje humanitarni događaj "Koračaj za decu Nurdora". Događaj će se održati na idiličnoj lokaciji Fruške Gore, 1. juna ove godine, gde se očekuje učešće oko 500 ljudi koji će svojim prisustvom doprineti vitalnom cilju - podršci deci oboleloj od raka.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.