Javna rasprava o Nacrtu Plana razvoja grada Kragujevca od danas na uvid svim zainteresovanima 1Foto: Lazar Novaković

Od danas, ponedeljka 27. septembra počela je javna rasprava o Nacrtu Plana razvoja grada Kragujevca za period 2021 – 2031. godine i trajaće do 12. oktobra u 12 sati.

Nacrt Plana razvoja grada Kragujevca istaknut je na zvaničnom sajtu grada Kragujevca (adresa www.kragujevac.rs) i oglasnoj tabli Gradske uprave grada Kragujevca.

Sve zainteresovane institucije, organizacije i pojedinci mogu da uzmu učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Plana razvoja grada Kragujevca za period 2021 – 2031. godine, kao i da svoje primedbe i predloge dostave na jedan od sledećih načina: na e-mail [email protected]) ili u pisanoj formi, na adresu Gradske uprave za razvoj i investicije (Ulica Nikole Pašića 6/2 34000 Kragujevac sa naznakom „Nacrt Plana razvoja grada Kragujevca”).

Tokom sprovođenja javne rasprave biće organizovane tri javne prezentacije Nacrta Plana razvoja grada Kragujevca za zainteresovane strane i to: za obrazovnu zajednicu 1.oktobra, za predstavnike privrede 6. oktobra, a dan kasnije za organizacije civilnog društva.

U četvrtak 30.septembra, u periodu od 9.00 do 12.00 sati, u kancelariji broj 6. u Ulici Nikole Pašića 6/2 (drugi sprat) sva zainteresovana lica mogu lično da izvrše uvid u Nacrt Plana razvoja grada Kragujevca, gde će ovlašćeno lice od strane Gradske uprave za razvoj i investicije pružati dodatna objašnjenja. Za sve primedbe i sugestije sačinjen je obrazac koji je dostupan na linku https://www.kragujevac.rs/e-usluge/javne-rasprave/.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari