Jedan od pet miliona traži momentalno puštanje na slobodu Jovane Popović

Ostavite komentar


  1. Vandredno stanje i sve što se može tumačiti kao kršenje mera a u konkretnom slučaju može.
    Slab vam je taj najbolji student prava, zelen.

    1. Komi,
      jedini dokazani ponosni SOROŠEVAC je tvoj gospod bog otac Vučić Aleksandar. Imaš na internetu dosta njegovih fotografija snimljenih nakon sastanka sa Aleksanderom Sorošem, sinom milojardera novog sveckog poretka Džordža Soroša!

    2. Pa nije 🙂 Umes li da citas ili samo prihvatas ono sto ti se svidja? Il ti neko kaz’o da to napises 😀

  2. Znači, kada napišeš antirežimsku pesmu, svaki tvoj budući prekršaj, svako nepoštovanje zakona, može se tumačiti kao ugrožavanje ličnih sloboda, kao tortura i revanšizam vlasti?! Baš lepo. Očekujem da se mnogi, od onih koji nose čarapu na glavi, „snadju“ i postanu pesnici. Ali oni, antirežimski.

    1. Nisam primetio da su ona dva fudbalera u zatvoru za isti prekršaj, tj tačnije ako si čitao tekst oni su bili obavešteni da moraju da budu u izolaciju, ona nije, pa nekako na kraju ipak ona u pritvoru, a njih pomilovao vođa. Bezobrazna komentar namerno zanemarujući činjenice, jasno je da je politički progon, jer ako su fudbalere mogli da kazne prekršajno, koji su izazvali buru javnosti i postavili loš primer javno, onda su mogli isto i za antirežimsku pevačicu ako nisu pravi režim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.