Konkurs "Jedinstvom do uređene zgrade" - izbor za najlepši ulaz u zgradu 1Foto: FoNet/ Aleksandar Levajkovic

Javno preduzeće „Gradsko stambeno“ pokrenulo je danas tradicionalni izbor za najlepši ulaz koji od ove godine nosi naziv „Jedinstvom do uređene zgrade“.

Prijavu mogu poslati svi stanari čija se zgrada nalazi u sistemu održavanja ovog javnog preduzeća a pobednici će za nagradu moći da izaberu ono što je najpotrebnije njihovoj zgradi u protivvrednosti od 200.000 dinara.

„Ovaj konkurs organizujemo dvanaestu godinu zaredom u želji da podstaknemo kulturu stanovanja i ukažemo na njen uticaj na svakodnevni život građana. I ovoga puta, prvoplasirani ulaz koji bude izabran od strane stručne komisije, osvojiće plaketu koja za stanare obično ima poseban značaj. Osim toga, glavnu nagradu će sami stanari izabrati prema sopstvenim potrebama, a tu su i pokloni za svaki stan, kao podsticaj i znak pažnje“, izjavio je Igor Ćurčić, portparol JP „Gradsko stambeno“.

Кonkurs počinje na Svetski dan komšija, poslednjeg petka u maju, a završava se 2. oktobra, na Svetski dan stanovanja, kada će stanarima i upravniku pobedničke zgrade biti uručene nagrade.

Za prijavu je dovoljno poslati tri fotografije ulaza uz popunjen formular na imejl adresu [email protected], u inboks instagram stranice @jp_gradsko_stambeno, putem pošte ili lično u koverti na pisarnicu direkcije preduzeća u ulici Danijelova 33 uz obaveznu naznaku za konkurs „Jedinstvom do uredjene zgrade 2022“, navedeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari