U Beogradu počelo nadmetanje za najlepši ulaz u zgradu 1Sa prošlogodišnjeg konkursa Foto: JP Gradsko stambeno /arhiva

Javno preduzeće „Gradsko stambeno“ pokrenulo je danas, na Svetski dan komšija, tradicionalni konkurs „Najlepši ulaz 2021“. Kako je saopšteno, prijavu mogu poslati svi stanari čija se zgrada nalazi u sistemu održavanja ovog javnog preduzeća i na ovaj način učestvovati u izboru za najlepši ulaz Beograda.

Pobednici će za nagradu moći da izaberu ono što je najpotrebnije njihovoj zgradi u protivvrednosti od 200.000 dinara.

Potparol JP „Gradsko stambeno“ Igor Ćurčić kazao je da se konkurs organizuje 11. godinu zaredom, u želji da se podstakne kultura stanovanja i ukaže na njen uticaj na svakodnevni život građana.

„I ovoga puta, prvoplasirani ulaz koji bude izabran od strane stručne komisije, poneće titulu najlepšeg u Beogradu za ovu godinu i osvojiti plaketu. Osim toga, glavnu nagradu će sami stanari izabrati prema sopstvenim potrebama, a tu su i pokloni za svaki stan, kao podsticaj i znak pažnje“, naveo je Ćurčić.

Konkurs počinje na Svetski dan komšija, poslednjeg petka u maju, a završava se 2. oktobra – na Svetski dan stanovanja, kada će stanarima i upravniku pobedničke zgrade biti uručene nagrade.

U periodu od 6. do 24. septembra 2021. godine, stručna komisija će izabrati pobednike konkursa a 30. septembra u 13 sati, na zvaničnoj internet stranici JP „Gradsko stambeno“, biće objavljeni rezultati.

Za prijavu je dovoljno poslati tri fotografije ulaza uz popunjen formular na e-mail adresu [email protected], u inboks instagram stranice @jp_gradsko_stambeno, putem pošte ili lično u koverti na pisarnicu direkcije preduzeća u ulici Danijelova 33 uz obaveznu naznaku za Najlepši ulaz 2021.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari