Jelena Ćuruvija o oslobađajućoj presudi za ubistvo njenog oca: Osećam se prevareno, pobeđeno, tužno

Ostavite komentar


  1. Srbija je zločinačka paradržava. Žao mi te je dete. Tebe i svih onih koje je ova zločinačka- paradržava uništila i unesrećila.

  2. Poštovana Jelena, naravno da se osećaš tužno po drugi i po stoti put. Molim te ne osećaj se porazeno. Poraz je da postoji čovek koji može da napiše optužnicu koja ne može da se dokaže i da postoji sudija kome uvek fali 2 minuta. Od prestanka praćenja ili rada kamere do ubistva. I da se to navodno u sudu ne može dokazati. Pa, u kojoj to zemlji služba koja sudi osuđuje samu sebe?

  3. Da je nesto u redu u ovakvoj jadnoj Sribiji iluzorno je ocekivati kad je sve pod kontrolom pa i sud koji je doneo presudu.Zalosno je gledati i slusati advokaticu koja je branila optuzene a koja bi jedva vodila kucni savet moje zgrade, da se hvali a trebala bi da pocrveni i bavi se necim drugim u cemu bi se bolje snasla.

  4. Od 5 . oktobra do danas bilo je dovoljno vremena da se istraži ubistvo , a promenilo se nekoliko vlada .

  5. Da se osećate prevareno i tužno,razumem.
    Pobeđeni niste, jer u Vašoj tragediji, ne postoje pobednici. Vaš otac je iza sebe ostavio mnogo više nego što su mogli da mu oduuzmu, On je pravi pobednik, jer se i dalje borimo za njega, i njegovu viziju Srbije.

  6. Još jednom su ga ubili, što smo mogli da očekujemo od ovakvog pravosuđa, ovakve „države“, ali smo se ipak nadali da neće.

  7. Dokazi gospodo? Ko da prikupi dokaze za sud? Policija? Mislite na one koji su ga i ubili?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.