Još sedam obolelih od korona virusa u Srbiji, ukupno 55

Ostavite komentar


  1. U Irskoj su uveli sat ili dva u prodavnicama i postama kada penzioneri mogu i jedino oni da udju i završe svoje poslove, to je lepa ideja da se omogući i njima neka sloboda kretanja… U to vreme mi ostali mozemo da sedimo u zatvorenom i da postujemo raspored kretanja

  2. na 7 pozitivnih imamo 11 negativnih. jesu svi naši zaraženi pustinjaci koji sa nikim nisu bili u kontaktu pa nema potrebe da se testiraju ti ljudi ili je istina da nemamo dovoljno testova ?

  3. A za privatne firme vanredno stanje ne vazi??? Niti skraceno radno vreme niti imaju bilo kakvu zastitu??

  4. Nema potrebe za bilo kakvom vrstom panike sve je pod kontrolom. Samo trebamo da redovno održavamo higjenu i da pratimo savete lekara.Samo tako možemo da pomognemo sebi i drugima.

  5. ON ŠIRI PANIKU
    Ovaj obmanjivač nas ubeđuje da se možemo zaštititi od Korona virusa i bez maske za Korona virus, i bez alkohola za čišćenje ruku. Ni jedno ni drugo nije obezbedio u Srbiji, a zaraza počela. Nije obezbedio ni stacionare van grada, gde će da se leče zaraženi Korona virusom. Pominje neke respiratore koji služe za lečenje a ne za zaštitu. Rekao je, da su komarci opasniji od ovog kaže smešnog virusa, i da se ovaj virus leči rakijom. Kroz njegovo licemerje, jasno se vidi da je nesposoban da nam pomogne. Čak i ne pamti šta je juče rekao, on lupeta i laže. Narod bi rekao: „Ne može da se obuje u jednoj pameti“. Ovo će potrajati, i imaćete priliku da se i sami u ovo uverite. Čuvajmo se mi upravo njega…
    P.Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.