Jugoslav Ristić: Srbija raj za investitore, pakao za radnike

Ostavite komentar


  1. Željko Veselinović predsednik USS Sloga rekao je :„Srpski radnici su velike kukavice, za razliku od radnika u inostratnstvu nemaju nimalo hrabrosti da se pokrenu i bore za svoja prava“. Navikli su 50 godina na diktaturu proletarijata i čekaju da se vrati samoupravljanje i radnički saveti.

  2. Aha. A vi ste vise za komunizam i da postari raznose posiljke na dobrovoljnoj bazi, koje je njima zgodno da dostave, ali hoce pare, to jest takozvane komunisticke „plate“ istoe kao sti imaju profesori, ili ovi koji rade na salterima u bankama. E zato treba svi normalni da odu iz toga a ostali, koji su svi ovakve komunjare, da se raspadnu u sopstvenoj prljavstini. To je dobro.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.