Jugović: SPS se ponaša glupo i korisno 1

Pokret socijalista u Kragujevcu ne bi imao dugo očekivano pojavljivanje u javnosti da SPS nije imao konferenciju za štampu na kojoj je masno slagao Kragujevčane kako se rukovodstvo PS priključilo Dačićevim socijalistima – kaže za Danas Bratislav Jugović, bivši potpredsednik PS.

On dodaje da je PS partija borbene levice i da će biti aktivna i kada Aleksandar Vulin ne bude ministar u Vladi Republike Srbije.

Jugović ističe da Dačić ima važnu ulogu u diplomatskoj borbi za Kosovo i Metohiju i apeluje da svojim glupim ponašanjem lokalni odbori ne umanjuju njegovu vrednost.

– SPS se svojim lažima u Kragujevcu ponašao glupo, ali korisno za Pokret socijalista. Nekada sam trošio sopstvenu snagu da pokažem da je PS snažnija od SPS. U poslednje vreme SPS to radi o svom trošku i zbog toga sam im mnogo zahvalan – zaključio je Jugović.

Podsetimo, prošle nedelje su se Dačićevi socijalisti u Kragujevcu na konferenciji za štampu pohvalili da se kompletno lokalno rukovodstvo Vulinovih socijalista priključilo u SPS, što je PS demantovao i ukazao da je u SPS svega pristupilo nekoliko ljudi od kojih je četvoro koji su početkom godine isključeni iz Pokreta socijalista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari