Kablove RTS-a čuvalo obezbeđenje predsednika Srbije

Javni servis nije kriv za prekid signala tokom Vučićevog obraćanja, simptomatična brzina kojom su uputili izvinjenje

Ostavite komentar


  1. U tekstu je spomenut Bujošević koga smo svi zaboravili, a koji je izgleda doživotni direktor RTS-a. Koliko taj čovek sada ima godina? Da li je moguće da u Srbiji ne postoji niko mlađi ko je stručan i sposoban za tu funkciju?

  2. ima glavnu brigu da čuva „reglere“!!? Da slučajno ne prođe nekakva drugačija slika od željene.

  3. Ako je za cuvanje kombija i kablova bilo zaduzeno obezbedjenje predsednika, postoje dve mogucnosti: prvo – da su nesposobni ili nemarni pa je neko mogao da im pridje i pocupa kablove, ili drugo – da je neko iz obezbedjenja to uradio, a clanak „hrabrog cupaca kablova“ na „NovaS“ portalu je njegova fora.
    U svakom slucaju, predsednik je ispao smesan, sto je odlicno i sto zasluzuje, a obezbedjenje je nesposobno. Tih tridesetak sekundi bez njega USRED njegovog lupetanja su najbolji program RTS-a poslednjih deset godina.

  4. kada padne diktatura treba najuriti sve novinare i urednike koji reč jednu nisu spodobni da kažu u odbranu svog obraza. treba da se srame svojih karijera.

  5. Jadna li je ova Srbija i narod kada placa gorile,pa jos nesposobne koji su zaduzeni za cuvanje firerovih kablova.

  6. „….da će doći do preispitivanja porekla imovine kada on isprazni fioke u Predsedništvu….“
    Koliko se sećam,niko od predhonih,a naročito se to odnosi na žute koji su došli kao golje,spavali na kauču kod tetke a sada su prebogati lihvari,nije polagao račune…

  7. Sutra kada ovaj polusvet bude sišao sa vlasti netreba im samo proveriti poreklo imovine već im ako su grešili a jesu i to previše oduzeti i pravo na penziju a ne kao socijalisti kada je otišao Milošević lepo svi u penziju i nikom ništa mirna Bačka.Zbog toga se svi koji i dođu na vlast tako ponašaju jer niko nebude sankcionisan.Ako si brljao onda bato i plati to a mene koji nemogu da dobijem adekvatan posao zbog toga što sam nepodoban ko šiša.E nećemo tako ako i ovaj put opozicija zabrlja bolje i da nije Srbije.

  8. Ocigledno je da ima krticu, jer kada se ovde u Savamali i okolini organizuje njegova amaterska priredba „Svi volimo naseg predsednika“ ne mozes prici blizu. Kada sam setao Kalimegdanom najurise sve nas jer je Erdogana hteo da provede tvrdjavom, a jedva smo se probili izmedju autobuska i „obozavalaca“ u Pariskoj. Umalo da nadrljam kada sam rekao da hocu i ja izbliza vidim „naseg“ predsednika.

  9. Ispred zgrade rts a treba paliti svece. Posto je tu odavno umrla istina i informisanje naroda. Nema vise novinara

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.