„Kad se vojska na Kosovo vrati“: Grafiti na ogradi oko zgrade Generalštaba (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Da mi je da vidim tu bežaniju, na sve strane i bilo kuda sem na Kosovo, tih istih umetnika što oslikaše taj grafit. Već viđeno 90-ih,kad je bilo bombardovanje među nama nekako najmanje beše junaka iz „kruga dvojke“.

  2. Да се захвалим и можда десети пут што ми нисте објавили коментар.Толико о истини и објективности.Ваш верни читалац од 1998.године када су се добијале батине када вас виде да носите новине Данас у руци.

  3. Па нема војске. Неће нико ни за плату од 200.000 динара.

  4. O’će, biće gaće- ne znam kać’e !!! Neka se vrate TI što pišu ovakve nebuloze,i neka povedu svoje sinove u prve redove!

  5. O’će, biće gaće- ne znam kać’e !!! Neka se vrate TI što pišu ovakve nebuloze i neka povedu svoje sinove u prve redove!

  6. Jel’ to ,,režiseri“ transparenta možda misle na ove ,,specijalce“ što im PRVOROĐENI obećava plate od 3-4hiljade evra???Jedino ako se te ,, junačine“ drznu i krenu dole,zajedno sa istomišljenicima i ,,poslodavcima“!?Ko ima malo svesti i mozga dobro zna i vidi dokle smo dogurali sa zapaljivim izjavama ,ratno huškačkom politikom i kvazi junačenjem još od ere Miloševića,a njegovi sledbenici na isti pogani način opstaju na vlasti uz to gurajući u ,,vatru“ tuđe sinove,e neće da može više tako,bando prodana lopovska!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.