Kako društvene mreže utiču na depresiju kod mladih

Odrastanje u digitalnom dobu

Ostavite komentar


  1. Deca danasnjice potpuno su oducena da misle, razmisljaju, resavaju probleme i bave se bilo cim konstruktivnim.
    Cveta gubljenje vremena na Internetu, jer se on ne koristi da se nesto nauci vec da se „bleji“, slanjem ispraznih poruka preko drustvenih mreza, sirenjem i komentarisanjem potpuno nevaznih fotografija drugih, kao i zeljom za posedovanjem materijalnih nevaznih predmeta.
    Sunovrat intelekta je ono sto danas mladi ljudi rade na drustvenim mrezama, pa ako ih to cini depresivnim, sami su to izabrali.
    Drustvene mreze ne sluze NICEMU sto je korisno ili pametno jer na njima razmene ideja i diskusije edukativnog karaktera ne postoje.

  2. Ja mislim da najvise mladja deca od 7 pa nadalje su opterecena tik tokom ja bi zabranila mladjoj deci takodje i starijima jel taj tik tok te samo unistava neces nista postici ako samo lezis i gledas u telefon oduzme mama telefon i onda posle 2 ili 3 dana se opameti i krene mami da pomaye uzme usisivac u ruke pomaze a ona deca kad ih vidim po ulicii kako igraju te plesovee sa tik toka ja nemam reci katastrofa treba ih opametiti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.