Kako izgleda vakcinacija na Beogradskom sajmu? (FOTO)

Iz prve ruke: Kad imam kineski telefon, mogu i vakcinu...

Ostavite komentar


  1. – U tekstu nisam našao bitnu informaciju.
    – Da li se na vakcinisanje na Sajmu dolazi samovoljno, kad ko hoće, ili se prvo mora prijaviti na sajtu eUprave pa sačekati njihov poziv ?

    1. Nemoj se prijavljivati telefonom požuri nestaje vakcina broj je ograničen.Ti neslušar Tv i krizni štab lele.

  2. Veoma bitna ispravka – „kontraindikacije“ nisu, kako Vaš novinar misli, sinonim za „posledice“, „nuzefekte“. Kontraindikacije su stanja ili bolesti zbog kojih pojedinac ne bi smeo da primi neku vakcinu ili lek.
    Dakle, ne možemo „dobiti kontraindikacije“ nakon vakcine, nego ih eventualno imamo PRE davanja iste.

  3. Ko ovo pise?Neka prvo nauci da posle primanja bilo kog leka nema kontraindikacija nego nezeljenih efekata…Kontraindikacija je ono zbog cega ne treba primiti neki lek…Kad se lek primi,onda,mogu nastupiti nezeljeni efekti…Ali,kod nas svi sve znaju i svak ima pravo da pise kako hoce bez da je naucio sta je kontraindikacija,a sta nezeljeni efekat…Vazno da je autor izasao u etar…

    1. Tako je. I ne kaže se Olimpijada nego Oilimpijske igre. I ne kaže posle nego nakon…

  4. Ne znam za Beograd ali u Novom Sadu su užasne gužve. Ispred sajma petak popodne ima preko 100 ljudi napolju. I od si gluposti koje medije prenose nigde nije moguće pročitati od koliko do koliko sati i kojim danima je moguće primiti vakcinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.