Kako je Vučić vratio Tešića u oružarski biznis

Afera sa preprodajom srpskog oružja i municije u inostranstvu

Ostavite komentar


  1. Proverite navode o tome da je Tesic garantovao za kredit SNS-u za ibornu kampanju 2912. godine , pa ce onda biti jasnije da tu posotji mnogo dublji odnos!

  2. Dok je običan svet krvario i patio u ratovim na prostoru exYu ta ekipa se obogatila. Sad kad taj isti običan svet pokušava samo da preživi oni sve čine da mu to otežaju, pljačkajući državu koja zatim teret te pljačke tovari na leđa svojih državljana. To treba pohapsiti, zaključati u tamnicu i ključeve tamnice baciti. Kako ove trgovce tako i njihovu političku podršku koja im je bila na usluzi i prilikom onog prvog ratnoprofiterskog bogaćenja ali i članove njihovih užih porodica jer su saučesnici.

  3. korektno bi bilo da je navedena ukupna vrednost ugovora ,a ne broj dozvola, ko guske u magli

  4. Industrija naoružanja u Srbiji je leglo korupcije i kriminala kad tad sve će nam se to kupiti o glavu

  5. Kakva ekipa! Nisam siguran da u Srbiji postoji čovek ili organizacija ili svest koja bi mogla da se izbori sa svim ovim i svim onim što i ne znamo. Nek nam je bog u pomoć.

  6. Trebali bi radnici namenske da počnu sa italijanskim štrajkom a možda i pravim. To je takva delatnost da ni najjarosniji SNS bot ne moze da stane za strug i proizvede to što se tamo proizvodi. Radnici nemaju šta da izgube i ovako su na belom hlebu…od prošle nedelje.
    Ubrzo bi se pojavili nervozni kupci na vratima Tešića&Co. a onda bi to bio pravi rijaliti a ne ovo što pokušavaju da poture po TV kanalima.

  7. Sve će to biti jasnije kad Vučić bude prošlost. Jasno je da je Tepić priča da se oni bogate , treba nam konačan rezultat , mislim na hapšenja bez Zagorke Dolovac.

  8. Ekipa sluzbi i ista politicka ekipa iz devedesetih i dalje jase narod i drzavu kako hoce ali nemoze dokle hoce…Polako brod tone misevi prvi beze

  9. Au droga, oruzje i ko zna sta jos. U kojoj to mi drzavi zivimo. Srbija je jos uvek drzava kriminala i drzavne mafije ako ne i gora od vremena bracnog para Milosevic. Ko zna, ali mora se saznati, kakvi su drzavni dilovi sa Kinom, Rusijom i sa arapskim zemljama itd. itd.

  10. Koja jo to otimačina….Najgora vlast svih vremena…Turci su bili zlatni. Od njih si znao šta da očekuješ, a od ovih se nikada ne zna. Nema granica…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.