Kako su evropske zemlje vodile statistiku umrlih od korone?

U Belgiji svaki pozitivan koji umre vodi se kao žrtva kovida 19

Ostavite komentar


  1. Naravno da su to radili i rade idalje. Pa da li je neko ko je iole informisan a pri tom ne mislim informisan samo od tzv mejnstrim medija, da li je stvarno pomislio da ima toliko umrlih svuda a da virus samo bira pa neće na ljude koji rade u marketima i bankama i da su samo oni imuni. I da zamisli sprdnje, ambalaža od hrane i sam novac su bezbedni. Ovo je čista PLANdemija.

  2. Ovo sam znao odavno a znali su mnogi ,ali ne zahvaljujući vama novinarima već zahvaljujući internetu i doktorima koji su rizikovali svoje profesionalne karijere pokušavajući da objasne da je sve ovo svetska prevara…

  3. Nije tacno da su u Srbiji isli u statistiku oni koji su preminuli od pneumonije. Moj suprug je preminuo u bolnici suspektan na Covid-19 od pneumonije i NIJE usao u statistiku.
    Ne lazite vise narod!

  4. Postizborna korona, tesko narodu!!! ali sa druge strane, sta ste trazili to ste i dobili.

    1. Plandemija na svetskom nivou. Isprpljivanje ekonomije i ljudi do potpune kontrole. Coban tera ovcice…

  5. deo statistike preminulih mogu da postanu i pacijenti kod kojih ne postoji ‘pozitivan nalaz testa na kovid 19, kao i osobe koje su imale pridružene bolesti poput dijabetesa’…
    265 umrlih?

  6. Mnogi su brojali preminule kako im odgovara! Naravno umanjivali, drugo, gde je manje testirano, niži su brojevi! Sebe, svoj narod i svet lagali!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.