Kako su mediji izveštavali o upadu demonstranata u RTS

U vestima Pinka saopšteno da su ih kolege sa RTS-a zamolile za pomoć

Ostavite komentar


  1. Mislim da su se Sarapa i D.J. Vučićević više nasekirali oku upada demonstranata na RTS nego Bujošević.

    1. Ono sto je od juce vidjeno je to da nam je predsednik jedan obican plasljivi mis.Da su se mnogi osslobodili straha mislim na ljude koji su do sada protestvovali,i da sada mogu slobodnije izrazavati svoju volju.

  2. Ali je zato N1 objektivno izveštavao;) Dizali su tenziju kao da je na ulici 100.000 ljudi a ne 1000….

    1. Nece N1 da odstupi od uloge koju mu je opredelila CIA , jer to je CIA medij .

  3. Jedinstvo u Srbalja je bajka braće Grim ili kvadratura kruga svesrpskog mentaliteta?

  4. RTS je trebao da izvesti sta se desava u njihovoj kuci,pustili su druge televizije da izvestavaju.

  5. Nisam primetio da se oglasio NUNS da apeluje na vlast da zastiti novinare od terora .

  6. Srbija je podeljena u dva tabora, na cemu je Vucic upravo svesrdno i temeljno radio. I gradjanski rat je za njega resenje, samo da ostane na vlasti.

    1. Kakva dva dela Srbije? Odnos slona prema misu. Jedan ima 3.000.000 a drugi 1.000.

  7. Vučić već 5 godina vrši nasilje na celoj Srbiji. Da li ja treba da gledam Al Džaziru da bi znao šta se stvarno dešava u Srbiji? Ovo nije bilo ni u vreme Miloševića!

  8. Bas zbog takvog izvestavanja postoji opasnost od radikalizacije protesta. A ministra Stefanovica trebalo bi podsetiti kako su radikali i naprednjaci sa raznim huliganima lupali po Beogradu kad god je bila gej parada ili isporucen neki haski optuzenik ili se pomene Kosovo. Tada su to bili patriotski skupovi sa rezultatom koji se u meri u udaljavanju Srbije od eu integracija, ukradenim patikama i razlupanim policijskim glavama…

  9. Narode budi spreman,Vučić želi krvavo proleće u Srbiji.Čovek koji neće ni sa kim da razgovara,i koji hoće tuđim životima da brani golu vlast,koji je izgovorio fašističku floskulu“100 za jednog“ je očigledni fašista.Na žalost njegove zaslepljene pristalice to ne vide,i slepo ga slušaju.Moramo se svim silama suprostaviti ovom zlu,jer će nam ne samo proterivati decu,nego će ih i likvidirati po naređenju Adolfa Vučića.

    1. Daj ne lupetaj, koliko se samo trudis da u svom komentaru unosis haos i strah, koliko lazi u par reci, tako se ne dolazi na vlast

    2. Dokle bre vise lazi ove vlasti, gospodja premijerka (bez uvrede za ovo gospodje) celo jutro govori o motornoj testeri, koju je ona verovatno videla na rts-u, a mi svi videli elektricnu testeru na svetskim televizijama i treba proveriti ciji je slan nosio tu testeru, cista provokatorska podmetacina.

  10. Kakav bre Želko i TV Pink. Pokrao pare s Mirom Marković
    Nije bilo 6 oktobra da se sruši SPS
    Danas su gori nego pre 5 oktobra.
    Moramo zbaciti jaram s vrata

    1. Izvinite on nije pokrao, on je to dobio na dar od aktuelne vlasti, jer joj verno sluzi kao ido sads. Ova vlast deli i kapom i sakom svojim podanicima, ali oni to mogu , to je njihova dedovina.

  11. A evo kako braca Rusi izvestavaju o protestima.
    Russia insight: Serbian Protestors Led By Pro-Russian Leader Siege EU Puppet & Dictator Vucic

  12. re: Kako su mediji izveštavali o upadu demonstranata u RTS

    Autodestruktivno!

    1. A najgore su prošli sa O2, jer od RTS-a, a pogotovo od Pinka Happy TV, StudioB i sličnih tabloidnih medija smo očekivali da budu pristrasni i poltronski ali od dnevnika na O2 u 16:00 nismo!

  13. činjenica da se nasilje dogodilo i da nasilnici moraju da snose odgovarajuće kazne.

  14. UZDRMANA VLAST: Ona šta god da progovori samo šteti njenom ugledu, kao da radi na RTS-u ili u nekim od tabloidnih televizija!

  15. Radnici RTS su bili uplaseni i nije im omoguceno od strane huligana da obavljaju svoj posao.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 10

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.