Kakve su veze ministra i ubijenog vođe Zemunskog klana

Vučić: Da je nešto krio, ne bi se slikao * Ilić: Sporne fotografije mi je neko ostavio u sanduče
Svedoci saradnici još pre 11 godina u policiji i Specijalnom sudu govorili o povezanosti Zlatibora Lončara i Dušana Spasojevića

Ostavite komentar


  1. Premijer danas kaže da je Lončar operisao oca od ubice premijera Đinđića.
    A ja postavljam pitanje, A KAKO JE MOGAO DA OPERIŠE kada je specijalistički ispit položio tek 2003? Ili je možda operisao kao specijalizant? Ko normalan bi dozvolio da mu oca operiše specijalizant, a da ne govorimo o dotičnim likovima?

  2. Da, da, to je taj Vučićev kadar, koji je birao prema sopstvenom liku i delu. Srbijo, ako mali Miša i mali Marko, pljačka preko računa za struju, predaja Kosova pismenim a odbrana Kosova usmenim putem i vozom, gladna deca, zemlja bez bolnica, arapizacija zemlje, fantomke u Savamali, smanjene plate i penzije,kriminalci i stralete u Vladi…… nisu dovoljni za otkaz Vučiću, onda za bolje ni nismo.

  3. Kakva banana drzava, pa i ptice na grani znaju da je Zlatibor Loncar bio saradnik zemunskog klana…Samo ne zna ““““neobavesteni““““ premijer ex-radikal, a sada ultraeuropejac Aleksa Vucic?

  4. Evo odgovorio je Vucic umesto njega danas. Kaze da mu je Loncar rekao da je to slika iz zhvalnosti posle operacije oca D.Spasojevica. Da su se slikali u kaficu, cudan neki kafic u kome je parkiran motocikl…Da sam novinar istrazio bih taj podatak, posto ne verujem da ga je ovaj operisao jer kako kazu nikad nije vazio za nekog cenjenog strucnjaka, a zna se da krimosi imaju novac i uvek njih ili njihove bliznje "rade" najbolji hirurzi, eto prilike za jos jednu u nizu ispala Vucica.

  5. Licemerno je i nadasve maliciozno Veljino pojavljivanje i mahanje sa ovom fotografijom, koja se, ubedjena sam, nije prekljuce pojavila u njegovim rukama, ali je sad nasao pravo vreme i zgodan trenutak da je eksponira. Jos jedan u nizu zalosnih postupaka Velje u ulozi ranjene zveri.

  6. Krupna greska Premijera. U istom danu kada prica o sprecavanju povratka "lopova I kriminalaca" na vlast, brani najblaze receno kontroverznog ministra. Mislim da ce se ovo itekako negativno odraziti na rejting g. Vucica I SNS. Mislim da se na izborima sprema veliko iznenadjenje!

  7. Pa policija u vreme sablje svekoliko premijera Živkovića je ispitivala dotičnu osobu i nije ništa našla i šta sad ćemo mo ponovo čeprkati i političkih razloga po istoriji.Pa nesretni Čedica Jovanović nije izbijao iz Šilerove i iz poseta CZ pa ga nije niko procesuirao iako je bio na nekim političkim funkcijama i član Dosa

  8. Promeniće se i ova vlast,a ja pitam sve pacove: gde ćete tada,ološu?
    6.10.!!!
    Bez anestezije!!!

  9. U sredistu SRS, u zemunskom rajhstagu posle ubistva Djindjica, pet dana je trajalo slavlje gde su radikali iz cele Srbije dolazili sa balonima vina i rakije, kao i sa pecenim prasicima. Ovo vam moze potvrditi svaki sluzbenik zemunske opstine koji je tada radio, inace opstina se naslanja na tu zgradu. Kao sto je Loncar bio nagradjen od Spasojevica za ubistvo protivnika iz kriminalnog miljea, tako je od Vucica postavljen zbog ubistva srpskog zdravstva, sto taj ministar odlicno obavlja.

  10. Ovo šta zejedno radite sa Ilićem je toliko odvratno, da čovek ne može naći reč kojom bi opisao.

  11. Prvi put čujem da hirurzi idu posle operacije po kafićima sa rodbinom pacijenta. Posebno sa ovakvom rodbinom o kojoj, navodno, pojma nemaju. Iznenadilo me, doduše, što nismo od sveznajućeg čuli ““ne dam Lončara““. Biće da jadni neshvaćeni Lončar nije dobro ““razumen““, što bi rekao M.Vacić, humanista/ekspert za KIM. Dakle, dr pojma nema ko su ova gospoda a ide sa njima na kaficu, Marko Đurić tvrdi da Vacić nema veze sa čuvenom kancelarijom da bi onda rekao da ga je on preporučio, isto kao što Vučić uopšte nije znao kako izgleda nesrećni šareni mitrovački voz ali zna ime mašinovođe a možda i putnika. Sve same naivne sobarice, neshvaćene i pogrešno ““razumene““. Idu izbori pa ti Srbijo vidi šta ćeš, kukala nam majka.

  12. Vucic danas na PERMANENTNOJ konferenciji za novinare u Indjiji javlja uzivo da je Loncar operisao Siptarevog oca i tako je nastala ta fotografija, a za to vreme Cutibor-Zlatibor ne sme ni da pisne!

  13. Velja ocigledno ,svim sredstvima pokusava da naskodi sadasnjoj vladi.Gde su te slike bile do sada?Loncar je za njega gospodin covek i lekar na prvom mestu,koji nema nikakve veze sa kriminalom.

  14. Ne drami Veljo jer tvoja glava nikome nesmeta nego je tebi muka što više nemaš materijala za kraduckanje.

  15. Sve su to insinuacije, ni policija iz vremena Sablje i posle nije našla veze Lončara sa zemuncima.

  16. Душан Спасојевић није жив а Лончар јесте.Ко је био препреденији?

  17. Nije kriv pas koji ujede čoveka, kriv je čovek koji je kupio takvog psa i što ga ne drži pod kontrolom.Osim ako mu baš takav pas odgovara!

  18. Ne verujem da su Crnogorci zaboravili "doktora", kao ni one koji ga sada podržavaju. A ne verujem da bi iko želeo da im duguje…to što im duguje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.