Kapetan Dragan osuđen na 15 godina zatvora u Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. Nije ni čudo da nas svi gaze , pa sami gazimo naše ljude. Sećam se i današnjih političara koji su kao izbeglice pobegli na Dedinje. Kako su ga veličali nekad, sad kad su se dobro udomili uživaju uz izreku rodoljublje kako to glupo zvuči jure teta Merkel , ljube se sa čika Klintonom j..š Dragana. Možda je i dobro da se ovaj veliki Čovek žrtvovao za nas i da nas tako nauči šta treba raditi, pričaj mnogo, izigravaj patriotu iz daleka i tutanj u Srbiju ako je ima. Mošda i postaneš predsednik ko zna, a ako i dobrovoljno odeš za sve u Hag postaješ delegat u skupštini GARANT.

  2. Gde su "državnici" da se jave! Kapetan Dragan je najskoriji primer kako su prošli svi vojnici koji su branili srpaski narod. Gde je "predsednik" (čiji) da nešto kaže? Jel ovo situacija koja motiviše mlade ljude da odaberu vojnički poziv? "Predsednik" se muvao u to vreme na tim prostorima, ali nije imao m.da da zaista nekog i odbrani. Isto kao i njegov učitelj. Vajni junaci, dadoše se u krađu srpskog naroda i uđoše u rijaliti programe gore od Sodome i Gomore. Što ih rodi, majko?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.