Karanović: Milena Radulović za ljudska prava uradila više nego sve institucije u regionu

Glumica istakla da je najvažnije da se ova Pandorina kutija otvorila i da će straha biti mnogo manje

Ostavite komentar


  1. Čudi me da se borci za ljudska prava ne oglasiše ranije, kada je bilo mnogo više težih slučajeva!Ali???Ovo je nešto verovatno posebno.

    1. Jeste! Kada su bili u pitanju popovi Pahomije i Kačavenda, sve se nekako brzo završilo i ne zna se ni šta je na kraju bilo.

  2. Prolazim kroz razne faze. Prva je saosećanje sa zlostavljanima, solidarnost u borbi protiv nasilja i manipulacije, poverenje u snagu slučaja, … Onda se sve razvodnjava beskrajnim ponavljanjem priče o umivanju i prozivanjem svakog živog da se izjasni u medijima. Na kraju me je zbunila izjava Ivinog tate, koji i sam zvuči pomalo zbunjeno, da je on obavešten 3. januara, što se meni učinilo nedovoljno da se napravi slučaj. Bojim se za sve i želim im mir u duši, razumevanje i ostvarenje pravde.

  3. Tako je, dajte da je nagradimo sa dve tri glavne uloge u nekim megahitovima, da vidimo sta je naucila u toj skoli.

  4. Da, ali i ne zaboravite i na glumca Jeftića, i on je mnogo uradio za ljudska prava. I hvala Vam Mirijana što ste ga nedvosmisleno i zdušno podrzali u njegovom hrabrom i uzvišenom činu.

  5. Divim se ovoj dragoj devojci i zbog nje i njenog stava verujem da za nas još ima nade

  6. Možda je učinila za ženska prava i položaj istih u društvu ali za ljudska prava, teško. I muškarci su ljudi ali naša prava su sve manja i manja u Srbiji. Zbog slučajeva raznih silovatelja ceo muški rod u Srbiji je obeležen. Ova glumica po ko zna koji put brka pojmove.

    1. Nažalost, prava žena i muškaraca u Srbiji neće u skorije vreme biti jednaka. Tako da bolje prvo malo razmislite, pre nego što pišete ovako gnusne komentare.

    2. Posle svake sednice Centralne otadzbinske uprave imao je sva prava da me zadovolji kako najbolje ume.

  7. Ceo slucaj se svodi na rekla kazala, bez ikakvih dokaza. Milenina rec protiv Mikine. Voleo bih znati ima li Vucic nesto sa ovim, kao da se nesto zeli , mnogo krupnije i vaznije za zemlju Srbiju, sakriti, zataskati.

  8. Ako se neko oglasava, ne samo u ovom slucaju, i ne samo u sferi seksualnog uznemiravanja, onda je to Mirjana Karanovic. Uvek sam je podrzavao, i kada se ne slazem sa njenim stavovima.
    Izvanredna glumica, ali i bundzija otkad znam za nju, a znam dugo. Ista ili slicna generacija. Nacin na koji ona govori o svemu je zreliji, sazetiji, smisleniji, i sto je najvaznije, smireniji.
    Ipak, ne bih trcao pred rudu. Jer ono sto mene buni, otkud unisonost u medijima kada se ovi ni u cemu ne slazu, pa ni u vremenskoj prognozi ? N1 i Alo, na primer. Danas i Informer.
    Tu nesto opasno ne stima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.