Karapandža: Rezultat moje analize doktorata Malog – pretnje i kampanja laži

Ostavite komentar


  1. Mnogo veća imena u struci su potpisala doktorat Malog.Samo reci na koji Univerzitet predajem.To je tipa našeg Uniona

  2. Ne dam Malog, ne dam Stefanovice, ne dam Gasica, ne dam Vesica, ne dam Simovica (Grocka), ne dam Jutku, ne dam Vujosevica … i prozivanje njih je u stvari napad na mene.

  3. Da je doktorska teza Sinize Malog plagijat je van svake sumnje. Da je on osoba koja nema problema da ukrade tudje (znanje i ostalo) takodje je jasno. Da je Ana Brnabic istg tog karaktera ne dovodi se odavno u pitanje. Pitanje je samo da li ce svi nasi potpisi, i napori koje cini profesor dr. Karapandza, na kraju ipak biti jaci od tog nemorala.

    1. Odmah da ti kažem : neće !. U ovoj zemlji svako ko je redovno završio fakultet i razmišlja svojom glavom je mrzitelj Srbije i pre svega Prepodobnog Vučića.

    2. Seseljev „najbolji ucenik“ A.Vucic se poput Milosevica okruzio kvalitetnim klimoglavcima, poput licne sekretarice Brnabic, tkz ministra finansija S.Malog, ministra vojnog-A.Vulina… koji ce sve uraditi da ostanu da polozajima koja nisu zasluzili. Slicno njihovom vrhovnom vodji A.Vucicu.

  4. Za pocetak normalizacije rada BU po pitanju plagiranih doktorata treba proveriti auteticnost svih doktorata ciji je mentor bio prof. Ondrej Jasko, mentor Sinise Malog, pocev od doktorata Milenka Macure sadasnjeg direktora Trece beogradske gimnazije. (webserver.rcub.bg.ac.rs/publicFileDownload?idSednicaMaterijal=6908)

  5. Gospodin Karapanđa i mnogo drugih uzaludo su potvrđivali plagijat doktorata Malog, on je i dalje samozvanidoktor nauka. Gospodinu Iliću nije bio te sreće, bez buke i pompe njemu je oduzet doktorat zbog neakademskog ponašanja u izradi doktorske disertacije. Poruka je ne dirajte ΛV-ove doktore nauka plagijatora Malog, Stefanovića, Tabaković i drugih i kadrova sa kupljenim i podkupljenim diplomama, njihovo ponašanje, za razliku od Ilića, je visoko naučno, poltronsko ispunjeno šlihterajem i šta ne još?

    1. Ko sme njega da kontrolise !? Karapandzina dela su „povjesna“…Akademske titule kao na pijaci -trula roba , sve se unistava i devastira u zemlji Srbiji !!! „Politicki navijaci“ svet bez racija , ne znaju koliko zdisno navijaju za isti tim u razlicitm dresovima !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.