KC Niš: U bolnici 54 pacijenta kovid pozitivno, od toga troje dece 1Foto: Beta/Klinički centar Niš

U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš, odnosno Infektivnoj klinici, dečijem kovid infektivnom odeljenju i GAK, ukupno je hospitalizovano 57 pacijenata, od kojih je 54 pacijenata kovid pozitivno, međi njima i tri deteta, saopštio je danas Klinički centar Niš.

U novoj zgradi UKC Niš ukupno je hospitalizovano 120 pacijenata i kod svih je potvrđen korona virus, navodi se u preseku od 16 sati.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, osmoro je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U kovid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 419 pacijenata, a kod 417 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 22 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U kovid bolnici u ZC Leskovac, ukupno je hospitalizovano 116 pacijenata, kod 110 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa, a među pacijentima na bolničkom lečenju nema dece zaražene korona virusom.

U kovid bolnici u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 135 pacijent, kod svih je potvrđen kovid i među njima nema dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari