Jedanaesta žrtva korona virusa u Srbiji

Ostavite komentar


    1. Kad će ministar zdravlja Z. Lončar da saopšti koliko lekara i sestara je zaraženo u GAK Narodni Front, tj koliko je sve osoblja bilo u kontaktu sa zaraženim lekarima? Ta ustanova i dalje normalno radi, a virus je ušao među zaposlene, po mojim saznanjima.. Molim novinare Danas-a da provere..

  1. Užas!Tuga!Sve je teže i teže.Gvozdena disciplina i slušanje lekara spasava živote.Poštujte izdate mere.

    1. Ne lupetajte vise sa tom gvozdenom disciplinom. Ljudi, vama ako je toliko merak za tu gvozdenu discipllinu posle ovog stanja da vam damo jedan region u Srbiji gde cete svi da se preselite zajedno sa vasim predsednikom pa demonstrirajte tu disciplinu na vama samima. Ajde vise sjasite sa prizivanjem diktature kao da je vec nemamo dovoljno.

      1. Pa u pravu je. Bez discipline bude 1000 mrtvih dnevno. A vi lupetajte o diktaturi.

  2. Perite sto cesce ruke sapunom ,nosite maske, drzite odstojanje jedni od drugih…

    1. Alo, sabane, ovaj covek se je zarazio jos kada ste vi seirili nad tim virusom. Kome cete bre vi da delite savete, da je bilo po vase pola Srbije bi pomrlo do sad. Obozavate da forsirate neku „naknadnu pamet“ bukvalno oid kad ste dosli na vlast.

  3. jos jedna zrtva od koronavirusa je izgubila bitku za zivotom, ljudi nemojmo dozvoliti da se siri koronavirus, ostanimo svojim domovima, i ukoliko izlazite nikako bez zastitne opreme, sa vrlo kratkim zadrzavanjem, postujmo Vladine mere, tako cemo zastiti sebe i svoju porodicu

  4. Covid – 19 ne zna za prastanje. Cuvajte se ljudi, vodite ozbiljno racuna o sebi i o drugima. Porodicama preminulih iskreno saucesce.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.