Crvena zvezda dovela je juče još jednog iskusnog defanzivca sa stranim pasošom, jer je posle tridesetrogodišnjeg štopera/beka Sava Pavićevića iz selekcije Crne Gore „potpisala“ i bivšeg reprezentativca Slovenije, dvadesetdevetogodišnjeg centralnog odbrambenog fudbalera Dejana Kalhara, koji je s upravom našeg kluba dogovorio polugodišnju saradnju, s opcijom produžetka na kraju sezone.

Doskorašnji prvotimac Gabale (Azerbejdžan), nekadašnji član slovenačkih Celja i Olimpije, Serkl Briža (Belgija), Grojter Firta (Nemačka), poljske Legije, Hapoela iz Haife (Izrael) i turskog Samsunspora bio je velika želja trenera Slaviše Stojanovića, kojem se još sinoć stavio na raspolaganje.

U zavisnosti od njegove procene trenutnog stanja i forme Kalhara zavisi da li će već danas na delu pokazati koliko su crveno-beli dobili njegovim dolaskom, u prijateljskoj utakmici sa Slobodom iz Tuzle, na čijoj klupi od kora sedi čuveni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević. Meč se igra od 14 sati, na stadionu Bonifika u Kopru, a šefu stručnog štaba beogradskog kluba najbitnije je uigravanje na njemu.

– Ovo je prilika da pokažemo ono što vežbamo na treninzima. Moramo iskoristiti svaki trenutak za uigravanje, brzo će nastavak prvenstva – kaže Stojanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari