Kesić: Patriotski je dovesti naše kandidate za Oskara u emisiju

Promoteri filma "Quo vadis, Aida" doživljavaju linč u Srbiji, poslednji na udaru autori emisije "24 minuta"

Ostavite komentar


  1. Gledaće i Hrvati i muslimani našu Daru iz Jasenovca,
    gledaćemo i mi Aidu (nismo je još videli),
    džaba se koprcate.
    Hrišćanski je praštati, tome nas nažalost sve skupa u ex YU komunisti nisu učili.
    I ne zaboraviti.
    Ako si tako veliki patriota, Ražnjatoviću, moraš biti hrišćanin.

    1. Film Dara iz Jasenovca je ,,amaterski“ uradjen u odnosu na Aidu. Neka prica ko sta hoce ali film je vrhunski uradjen, svaka cast ekipi i zelimo vam tog OSKARA

      1. Pridruzujem se. A sto se tice mladjanog Raznjatovica, nek mu mati kaze ko mu je ubio oca!

      2. autosovinisti, nvo kursadzije, imaoci stokholmskog sindroma, navijaci hrvatske nogometne momcad, branitelji mila... kaže:

        Da, vrhunski uradjena PROPAGANDA i nista vise od toga. Nego, u cije ime im ti to zelis Oskara, koji ste to vi?

        1. Na stranu kvalitet oba filma, nešto drugo me zanima: zašto Kesić nije pozvao nijednog glumca/glumicu iz „Dare iz Jasenovca“ u emisiju? Zar ovaj film nije ni malo zaslužio da bude pomenut, baš kao i „Aida“?

      3. @Ex faca

        Odlicno uradjena propaganda, neka „Aida“ dobije nagradu i to prvu ali na nekom takmicenju propagandistickih i politickih „ostvarenja“ a ne da dobije Oskara.

        1. A šta mislite, da je Oskar nešto više od občne propagande i političkog projekta? Nije već odavno, ako je ikad i bio.

        2. Ево најавили су да снимају филм о Насеру Орићу хероју Сребренице, па нек се глумачки пар пријави за даље награде!

    2. A ja recimo neću gledati nijedan…Sve domaće je najbolje ignorisati

  2. Iskren da budem svake subote gledam Kesića. I prošle sam gledao dok nije pustio trejler filma. Nisam imao volju da nastavim dalje. Gledaću ga i dalje ali antisrpstvo mi nije prioritet. Sve ostalo, vezano za ovu nakaradnu vlast, podržavam svim srcem.

    1. @Ja,kod mene je isti slucaj.Zgadilo mi se gledanje kad sam video sekvencu iz filma gde onaj antisrpski glumac(tako se sam deklarisao)epopejski izgovara recenicu u smislu da je zgranut i da su u Srebrenici samo civilne zrtve.Dok ceo svet zna da je tu bila 28 brigata bosnjacke vojske sa svojim komandantom Naserom Oricem i da nije bila razoruzana kako je bilo dogovoreno na najvisem vrhu.Vec je ista brigada senlucila svakog vikenda po srpskim selima oko Srebrenice.Vrseci pokolje nad nejaci-zenama ,decom,bolesnima i starcima.Nadam se da je i ta tema dohvacena u filmu.Da bismo uopste mogli verovati da su reziser i scenarista imali dobre namere.Tek kad budemo videli film mozemo ga uporediti sa “Darom iz Jasenovca“ i mozemo videti ko se igra sa propagandom i patetikom a ko hoce da naslika istinite dogadjaje

    2. Slazem se sa Vama. I ja pratim redovno odavde jer mi „sazvace“ sve vesti u toku nedelje iz bivse domovine. Ali kada sam video onaj insert, skrolujem dole, komentari zabranjeni (mada nikad ne komentarisem na Youtube). Pustim sledeci video gde su gosti, komentari zabranjeni. Nemam ja u sustini nista protiv njih, jeste nas olos tamo radio svasta, mozda ne bas kao u filmu, ali druze, budi principijelan, pusti ljude da iskazu misljenje, ili ukini komentare skroz na svim klipovima. Jer kad ti se nesto servira bez da mozes bar da procitas drugo misljenje, a kamoli da ga cujes, to je propaganda. A o Dari necu ni da pricam, taj film je sklepan od ukradenog scenarija i nastao da bude losa protivteza Aidi, kao Hit Tvit za Utisak Nedelje ili Lav Pajkic za Kesica, tj „kineski“ kvalitet.

    3. Kesicu evo dobre prilike da u 24 minuta dovedes pre oskara Emir a Hadjihafizbegovica za film o Naseru Oricu. Inace sto sam te gledao gotovo je, ode ti u bledilo i zaborav.

  3. Evo, ja sam.odgledao film Quo vadis, Aida ine vidim po cemu je on toliko poseban i odlican. Drzavni film koji zeli da kroz formu igranog filma predstavi stradanje svojih sunarodnika. Na stotine je takvih filmova. Pritom, slusao sam panegirike o nekoj maestralnoj glumi i pravo da Vam kazem, za Isakovica se vidi da pokusava da imitira Mladica, a ne da naoravi „svoj lik“, iznenadjujuce lose od njega. Hadzihafizbegovic je vise groteskan lik u filmu koliko smira! Ova Jasna najbolje glumi od njih, no ne videh tu „Meril Strip“, kako joj komplementira Vlajcic. Najbolji mi je glumac koji igra njenog supruga. Da, film je izrazito antisrpski, iako je igrani deo u vecini sastavljen od poznatih stvari cije originalne snimke imate na jujtjubu. Dosoljeno je kontekstom i perfidnom propagandom. Sve u svemu, nista posebno, uz propagandu i politicku podrsku Bajdenovaca, Oskar im ne gine! Sto se Kesica tice, ziv bio, pa da nam predstavis i Hadzihafizbegovicev film o Naseru….

  4. Kesiću, razumem da si morao da ubaciš ovaj prilog, ali da li znaš koliko si time podigao rejting SNS-u. I kako normalan čovek može da govori o umetničkom filmu na tako stravičnim dogadjajima kao što je Srebrenica, Jasenovac, Aušvic… Sve su to politički projekti, a ima i mnogo patološkog.

  5. Fascinira ova histerija tzv. drugosrbijanaca ovim bosnjackim propagandistickim i nacionalistickim filmom.

  6. Za razliku od tih što su vam govorili da ste kvislinzi, izdajnici, strani plaćenici, ja mislim da ste samo koristoljubivi i da biste za novac uradili sve što se traži od vas. Vi svoju savest i svoj moral nosite u džepu. Nažalost, tamo gde vi stremite, prema Zapadu, to nije negativna osobina. Već odavno je tamo Mamon glavni bog.

  7. A ti si Ražnjatovicu VRH.
    Meni je nesto milo, sto sam sa ovom ekipom na DNU…

  8. Ja vidim da svi pomalo stidljivo zagovaraju opet stvaranje neke zajednicke drzave!? Srbija nikad ne sme sebi vise dozvoliti Jugoslaviju! Nikad! Tebe Kesicu sam provalio odavno,sve kao malo se podsmevas AV a radis za njega na ovaj ili onaj nacin.

  9. Prožvakati i priznati i onda se ispričati i obećati nikada više.Bošnjaci nisu zlopamtila

  10. Патриотски, из угла НДХ и СС Ханџар…

  11. Film je umetničko delo, a tema je ljudska patnja. Kesiću da te nema izmislili bi te. Živ bio

  12. Citam komentare i ne verujem.Dara iz Jasenovca je vrhunski film,a verujem i Aida.Problem je u tome sto film propagira to da smo izvrsili genocid nad muslimanima.Mi nismo genocidan narod niti smo bili ikada.Srpski narod je mucenicki narod i uvek je nad nama bila nepravda i agresija.Uvek smo pruzali ruku muslimanima i hrvatima i sta smo dobili za uzvrat,a sta dali?Ja ne mogu to da prihvatim niti cu ikada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.