Kesić: Pravimo se da razumemo ljudska prava, a samo najbogatiji mogu da ih priušte

Ostavite komentar


  1. Ljudska prava? Meni se cini da ih u ovoj zemlji Bosko najvise krsi, jer da se on pita LGBT populacija ne bi smela ni da seta, a verovatno ni da postoji..

    1. Marija Jovanovic:Gospodine Kesiću, deo opozicije najviše krši ljudska prava, samo što ti to ne priznaješ.

    1. Kesic ne vidi da upravo SNS neguje ljudska prava za sve podjednako, bez obzira na pol, rasu, seksualnu orijentaciju, nacionalnost i veroispovest. Jedino treba znati da ono”neguje” na srpskom znaci”negira”, ali to je nebitno. Ostalo su nijanse..sve dok se ne zaleprsa “rumunska” zastava.

    2. Da, pogotovo preko medija sa nacionalnom frekvencijom. Objektivno, nema sta.

  2. Kesiću, a ja sam provalio – da kada stavim hladnu vodu sa džezvom za kafu – ona se zagreje. Aj molim te budi više realan a manje subjektivan.

  3. Neverovatno je da kada god se spomenu ljudska prava, priča se razvodni LGBT populacijom…. Namam ama baš ništa protiv, ali želeo bih da pričam o (pročitajte tekst u današnjem itzdanju) maltretiranju i degradiranju Marije Lukić… O radnicima u fabrikama koji nose pelene…. O ljudima koji trpe mobing, a da se plaše za posao jer im se stalno preti.. O ljudima u fantomkama koji ruše po Beogradu…. O ubijenim ljudima, jer su drugačije mislili, a ubice nikad nisu otkrivene…. O puču koji se desio 12.03.2003. godine i neadekvatne istrage oko tih događaja…O deci koja nemaju ni osnovne uslove za život… O nezbrinutoj deci…. O huliganima koji terorišu celo društvo…. O neustavno smanjenim penzijama… Pričajmo malo o tome….

  4. O ljudskim pravima, samo u medijima! U praksi, ni p od prava, kako radnih, socijalnih…
    Sve dok se stranački aktivisti zaposliše po školama, po ustanovama od značaja! Koliko je uzurpiranih radnih mesta! Tužilaštvo ne reaguje na prijave, status uzbunjivača dobija se na kašičivu… Sistem ne funkcioniše! NEMA NAMA RAVNOPRAVNOSTI, dok postoje jednakiji i građani drugog reda!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.