darija kisićFoto: FoNet/ Milica Vučković

Koliko su opozicija i opozicioni mediji opsednuti likom i delom predsednika Srbije Aleksandra Vučića i svakim članom njegove porodice pokazuje i današnja naslovana strana jednog tajkunskog medija, navela je ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić.

„Ne prestajući da pišu o predsedniku Vučiću i njegovoj porodici svakakve gadosti, laži, teške neistine, umesto što se bave tuđim životima, umesto što konstantno napadaju porodicu Vučić, bilo bi im bolje da se pozabave svojom politikom koja neprestano doživljava poraze. Narod je to jasno i poručio“, saopštila je Kisić, prenosi sajt SNS-a.

Ona je potom pružila podršku novom mandataru.

„Puna podrška mandataru i predsedniku SNS Milošu Vučeviću, čiji entuzijazam, znanje, rad, posvećenost i ljubav prema našoj Srbiji garantuju da će Srbija i u narednom periodu hrabro ići samo napred, vođena vizijom našeg predsednika Vučića. To je vizija uspešne, jake, prosperitetne zemlje, koja će svim našim građanima biti još bolje mesto za život. A da je izbor gospodina Vučevića za mandatara nove Vlade Srbije pun pogodak upravo govore i vaši komentari i naslove strane vaših medija“, poručila je Kisić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari