Kisić Tepavčević: Bezbednost vakcine pokazaću na svom primeru

Ostavite komentar


  1. Ma ti si na svom primeru dovoljno pokazala kako se rodbinskim I partijskim vezama dobro napreduje u Srbiji,koja je manjinu majka,a za vecinu maceha.

    1. @0tac Makarije, sto posto , govori ono sto vecina nas misli. Birokrati u ovoj nevidjenoj krizi,manipulisu s jednom doktorkom,koja lici na Merlin Monro.Sve je podredjeno izborima i odrzavanju prilicno trule vlasti.

    1. Izvinjavam se Sasa ali vakcina se prima u dve doze, tako da je to u stvari 2500 vakcina na 7 miliona gradjana… JEEEEEE

  2. Za njih sve ne sumnjam da ce biti obezbedjene vakcine iz nekog specijalnog kontigenta, a za nas ostale s Kineske buvlje pijace, ili one fus sto su bile u pokvarenoj hladnjaci. Da se ne bace

  3. Moze da primi bilo sta ,u njenoj vakcinu mogu da budu I vitamini ,dosta je lazi I pravara ,ko zna sta je to ,mi zamorcici da se isppita na nama ,strasno,

    1. Баш ти верујемо. Ти ћеш примити дестиловану воду, као ономад Томица Милосављевић против свињског грипа.

  4. Sta me briga sta ce ona primiti, njena stvar ! Vakcina nije dovoljno dugo ispitivana, mesa se u genom coveka, a farmac.i osiguravajuce kuce ne prihvataju nikakvu odgovornost za eventualnu stetu! Pametnom dosta, a Darija napred !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.