Kisić Tepavčević: Nove mere ne bi bile potrebne da smo sami poštovali opšte preventivne mere

Ostavite komentar


  1. Daj više ućutite gospodjo, ćutali ste kada su dozvoljene utakmice, turniri izbori. Zar ne primećujete da ste se smučili narodu.

  2. Prvi put da ste rekli istinu. Trebali ste sami da poštujete mere a ne da pravite utakmice, na silu organizujete izbore i proslave istih. I sad zato što vi i vaši nisu poštovali mere treba mi, većina normalnih stanovnika, da ispaštamo?

  3. Bravo za tek ofarbanu plavusu.Da smo sedeli kuci za izbore nebi bilo korone. Nisu se postovale mere i eto.Njen 7 suprug je na aspiratorima i ona valjda najbolje zna. Njen 7 suprug 84 godine do juce je bio zdrav i eto sad sta je podmukla bolest

  4. meni je vučić idol i ako on ne nosi masku neću ni ja. a vi pričajte koliko hoćete, ionako on o svemu mora da donosi odluke.

    1. On će da se leči a tebe će da šutiraju od ambulante do ambulante.

  5. Ne bi ovoga bilo da se vi iz Kriznog štaba niste upregli u sns mašineriju za održavanje izbora po svaku cenu.

  6. Savrseno ste u pravu samo se to odnosi na predsednika a ne na narod! Usudite se jednom u zivotu pa stegnite petlju i kazite svoje pravo misljenje!

  7. Vi, ili nemate hrabrosti ili savesti da jednom kažete istinu, onda bolje ćutite i krenite da se bavite politikom, odličan ste materijal za sns.Takvi im trebaju.Sa nekom školom ali bez svoga JA.

  8. Opet Vam narod kriv zbog vaseg neznanja potkuplhivosti i gluposti…Gospodo…cela Srbija jos nije izasla a izacice…ne zovite narod huliganima i ne pravite lazni povod da sprovodite strasne nacine prebijanja decaka i devojcica, i to po stomaku , to treba sutra da radja…Uslisite narod, ukinite mere, pustite narod kao u Belorusiji…ukinite psihozu…strucni stab u bolnicama ne na tv…kad to uslisite necete imati nemire, ako tada imate demonstrante bice politicki i jasno…ovako nemojte sve u isti kos.
    Koja je poenta narod, policija a vi cutite ne ukidate nista..docice narod i pred vasa vrata

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.