Kisić Tepavčević: Smatram da nije u redu ćutati ako se stavlja meta na predsednika države

Ostavite komentar


  1. Slažem se, ali nije uredu ćutanje ni kad nesposobni ministri i nesposobni njihovi kadrovi-direktori, crtaju mete n glavi i životima hiljade građana ove zemlje i njihove dece!!!! Skinite naočare i rukavice i uključite mozak.

  2. Nije u redu ćutati kada su njeni interesi u pitanju i kada treba sakupljati jeftine plotičke poene.

  3. Ova gospođa se odlično uklapa u trenutni politički sistem, od visokoumnih stručnih izjava tipa „smanjivanjem kontakata sprečavamo širenje virusa“, „ako peremo ruke smanjujemo rizik od zaraze“ … brzo je prihvatila da iz svoje struke ode da vodi sektor o kome pojma nema i usput da napiše poneki komentar bot tipa.

  4. Boginja.Umesto da radi svoj posao ona botuje.Biće sigurno budući ministar zdravlja.Užssno je kako i na koji način ljudi dolaze do raznih pozicija.Ovo što nam se sad dešava još nije ništa
    Tek ćemo videti šta će se u budućnosti dešavati sa ovakvim kadrovima na svim pozicijama.

  5. A ok je cutati kada bata dobije unosne poslove od drzave bez tendera po mnogo visoj ceni? Ili pricati o razvojnoj sansi a znamo da ce to doneti enormno zagadjenje?

  6. Jel on toliko nemocan covek da svi vi morate da ga branite ?. Koliko je nana poznato on je vrlo drcan I ne samo da ume da se brani nego ume I da napada. Sto vi u njegovo ime kinjite lude.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.