Kladovo: Plan vakcinacije protiv kovida do 3. oktobra 1Foto: J. B. K.

Kladovljani koji žele da se vakcinišu protiv kovida 19, bez obzira jesu li imunizaciju zakazali telefonom ili ne, mogu to uraditi u Domu zdravlja u Kladovu i tokom ove nedelje.

Prema planu vakcinacije koji su objavili nadležni, vakcinacija protiv kovida 19 će se u periodu od 27. septembra do 3. oktobra obavljati u Domu zdravlja u Kladovu, a na raspolaganju su Sinofarm, Fajzer i Moderna vakcina.

Građani koji su termin zakazali telefonom moći će da prime vakcinu od 27. do 30. septembra i 3. oktobra, od 8 do 11 časova. Ostali koji žele da se vakcinišu a nisu zakazali termin moći će to da učine od 11 do 14 časova, navodi se u obaveštenju.

Imunizacija protiv kovida 19 sprovodi se radnim danima, tako da Dom zdravlja Kladovo neće obavljati vakcinaciju 1. i 2. oktobra.

Inače, prema podacima Zdravstvenog centra Kladovo od 27.09.2022.godine, u opštini Kladovo trenutno ima tri kovid bolesnika.

Od početka pandemije korona virusom u kladovskoj opštini zaraženo je 6.165 osoba, a od posledica virusne infekcije preminulo je 128 pacijenata.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari