Ko deli devojčicama u Zrenjaninu letke o brzoj zaradi od 100 dolara na sat 1Foto: M.P./Danas

Zbog uznemirenja javnosti u Zrenjaninu da nepoznati muškarac deli devojčicama letke neprikladne sadržine, reagovala je Policijska uprava grada Zrenjanina.

Kako je Danasu potvrđeno, policiju je obavestio otac jedne tinejdžerke da su njoj i njenoj drugarici dati u ruke leci. Policija je navela da su reagovali povodom prijave.

„Policijska uprava Zrenjanin je odmah po prijavi oca, da je njegovoj 16-godišnjoj kćerki i njenoj drugarici lice azijskog porekla ponudilo letak sa neprikladnim sadržajem, obavestila Osnovno javno tužilašto po čijem nalogu preduzima intenzivne mere na rasvetljavanju svih okolnosti“, rečeno je Danasu.

O tome da se nešto neobično dešava na ulicama Zrenjanina na društvenim mrežama počeli su da pišu roditelji tinejdžerki a jednu poruku našoj redakciji poslala je čitateljka Danasa, u kojoj upozorava da se devojčicama deli letak gde se one pozivaju na brzu zaradu od 100 dolara na sat.

Kako nezvanično saznajemo, tinejdžerke su roditeljima prijavile da starija muška osoba u centru grada deli devojčicama letak u kome ih poziva da se jave na navedeni broj telefona i brzo zarade 100 dolara na sat, kao i da tako mogu da zarade za nov telefon ili skupu torbu.

Sadržaj letka je prevedeni tekst, saznajemo.

Više vesti iz ovog grada čitajte na linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari