Ko je sve u Hagu osuđen za zločine i genocid u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Jevrejski eksperti za holokaust kažu da u Srebrenici nije bio genocid.
    I tu je tačka.

  2. Kako možete da zovete genocid streljanje vojnika vojske BiH koji su ucestvovsla u genocidu nad srpskim narodom, zene, decu, starce u Kravicama i okolini Bratunca i Srebrenice????!!!! Molim odgovor, kulturan i argumentovano.

  3. Da ne bi Haga ovi heroji bi još ratovali s našim glavama. Ne izlazili odande nikad

  4. Momcilo Perisic je bio komandant srpskih snaga u dolini Neretve 1992. U junu, pred samo povlacenje prema istocnoj Hercegovini a u sklopu dogovora Tudjman-Milosevic o podjeli BiH (dolina Neretve za koridor u Posavini) iz atomskog sklonista u Zaliku (istocni dio grada u to vrijeme pod kontrolom srpskih snaga) odvedeno je i masakrirano na gradskom smetljistu Uborak 114 lica za koje niko nikada nije pokrenuo istragu a da o podizanju optuznice ni ne govorimo. To je bio vrhunac Perisiceve karijere kao glavnokomandujuceg u Hercegovini.

  5. Srebernica ne moze se zaboraviti kako ko nazove genocid zlocin trbamo se kloniti na kolenama tim zrtvama deci staraca i dr koji su nastradali samo sto druge nacije i vere❗️

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.